K zakoupení tohoto ohromujícího venkovského panství, ve kterém popová hvězda Adele žila, potřeboval nový majitel 7,25 milionu liber. Obrovské panské sídlo se třinácti ložnicemi se nachází na pozemku o rozloze 85 hektarů! Součástí jsou nádherné zahrady s anglickým trávníkem, otevřené pastviny i vzrostlý les. Nemovitost má vlastní přistávací plochu na vrtulník, a dokonce hangár.

Adele si tuto nemovitost nejprve pronajímala, a to za 15 000 liber měsíčně, v roce 2012 ji pak odkoupila. Poté, co se loni rozešla se svým manželem, se rozhodla tuto obrovskou nemovitost prodat. Zámek byl postaven již v roce 1900 a poté ve 30. letech rozšířen a zrekonstruován. Mnoho prvků ve stylu art deco z 30. let v něm bylo zachováno, včetně vestavěného nábytku do ložnic a koupelen, takže dům není stylový jen zvenku na první pohled, ale také zevnitř. Podle záznamů v 70. letech fungoval jako klášter, později byl opět převeden do podoby rodinného sídla.

Adele však v tomto domě dlouho nepobývala, protože na ni byl příliš velký a cítila se v něm opuštěně. Když pak se svým přítelem a pozdějším manželem Simonem Koneckim koupili nábřežní vilu v Hove ve výši 2,5 milionu liber, přestěhovali se tam a toto sídlo opět využila jako investici k pronajímání.

Bývalý taneční sál s ohromující délkou 56 metrů je nyní dlouhým rodinným pokojem plynule propojeným s kuchyňským koutem, který je ideální pro moderní bydlení. Takzvaný ořechový pokoj má krásné dřevěné obložení a slouží jako biliárový a odpočinkový elegantní salonek. Je zde krásný mramorový krb a mnoho pohodlných pohovek. Hlavní foyer pak zaujme vyřezávaným schodištěm v jakobínském stylu, které propojuje jednotlivá poschodí.

Součástí sídla je vlastní domek pro služebnictvo, který byl přestavěn na domek pro hosty. Jsou v něm tři ložnice a vlastní kuchyňka s obývacím pokojem. V blízkosti se také nachází jakýsi rekreační komplex zahrnující krytý bazén a posilovnu. Venku na zahradě byl navíc vystavěn i venkovní bazén, tenisový kurt a letní altán.

Pozemkem protéká řeka Adur a z domu má majitel krásný a ničím nerušený výhled na okolní venkov a do národního parku South Downs. Tato nemovitost se bezpochyby vyznačuje tím, že svému majiteli může nabídnout velkou míru soukromí, klid a hodně možností venkovních aktivit.