Zejména alergici by měli zpozornět, protože suchý vydýchaný vzduch, alergeny jako pyly či prach a aktivátory alergenů v podobě plísní anebo chemických látek způsobují zacpaný nos a opuchlé oči. Opravdu chcete cítit neustálou bolest při každém mrknutí? Čističky vzduchu jsou pro alergiky nenahraditelnými pomocníky.

Daikin Ururu je výkonná čistička vzduchu

Pokud hledáte vskutku kvalitní přístroj, jenž důkladně pročistí vzduch v interiéru, nabízí se vám čistička vzduchu Daikin. Velký zájem je především o propracovaný model Ururu MCK75J. Disponuje totiž šesti vrstvami komponentů, přes které nepronikne ani sebemenší smítko. Skládá se tedy z filtru s katechinem, plazmového ionizátoru, Flash Streameru, elektrostatického prachového filtru, fotokatalytického filtru a deodorizačního katalyzátoru.

Slouží i jako zvlhčovač vzduchu

Ovšem tím zařízení Daikin Ururu – MCK75J ještě zdaleka nekončí. Kromě toho, že vám zajistí čerstvý vzduch v místnostech, vám pomůže předcházet suchým očím a dráždivému kašli. Čistička vzduchu má v sobě zabudovanou ještě nádobu na vodu o objemu čtyř litrů, díky které dokáže vzduch zvlhčovat.

Díky kompaktním rozměrům a přijatelné hmotnosti si čističku přenesete z jedné místnosti do druhé. V neposlední řadě vás potěší minimální hlučnost, přičemž výrobce uvádí maximálně 17 dB(A). Čističku vzduchu si tak můžete dát bez problémů i do ložnice, nebude vás rušit, a přitom vám dopřeje během spánku zdravý vzduch. Co víc si přát?!