Manželé Joey a Barrett McIntyre – ona herečka a on popový zpěvák a člen úspěšné chlapecké skupiny New Kids z konce 80. let minulého století – se rozhodli opustit svůj byt ve čtvrti Upper West Side ve městě New York. Nabídli jej k prodeji za 4,4 milionu dolarů. Místo něj budou obývat rodinný dům v Hancock Park v Los Angeles. Zde si koupili velké sídlo ve stylu normandských zámečků.

Historicky vyhlášený Hancock Park je známý svými širokými uličkami lemovanými krásně udržovanými domy navrženými mnoha uznávanými architekty, kteří zde stavěli majestátní domy v různých tradičních architektonických stylech. A dům rodiny McIntyrů rozhodně není výjimkou. Navrhl jej známý americký architekt Arthur R. Kelly. V domě tak vznikly nejrůznější dobové prvky, jako je např. půlkruhová vstupní hala s elegantně zakřiveným schodištěm lemovaným květinovými vlysy a zábradlím dekorovaným jemným kováním.

Zcela zařízený prostorný obývací pokoj je vybaven starožitným krbem, zatímco oddělená jídelna přechází plynule do lustrem osvětlené zimní zahrady a rodinného pokoje, které se vyznačují vysokými stropy z masivního skla. Rodinné prostory zahrnují vestavěnou knihovnu z borovicového dřeva, podzemní vinný sklípek s řízenou teplotou a nádherně zařízenou kuchyň, vybavenou varným ostrovem, mramorovými deskami a velkým množstvím kuchyňských skříněk. Všechny čtyři ložnice mají vlastní příslušenství, které zahrnuje šatnu a koupelnu s mramorovým obložením, dále se tu nachází pracovna (či kancelář) a další relaxační místnosti.

Hned za zimní zahradou je pak umístěna venkovní terasa s kamenným krbem, kde se dá posedět na slunné ploše pod širým nebem či pod malebným zastřešením. Areál zahrady dále zahrnuje velký trávník obklopený vzrostlými keři a stromy, bazén s vířivkou a garáž pro tři auta. Ta je umístěna hned vedle domku pro hosty nebo zaměstnance, s vlastním vchodem, šatnou a vlastní koupelnou.

Manželé McIntyre již dříve vlastnili v Hancock Parku další, poněkud menší dům u východního pobřeží, původně navržený architektem Paulem Williamsem, který koupili asi před dvanácti lety za 4,45 milionu dolarů. Prodali jej téměř před dvěma lety za o něco více než 5,8 milionu dolarů.

McIntyreova hudební kariéra zahrnovala kromě skupinových i spoustu sólových alb, a dokonce vystoupení v muzikálech na Broadway nebo třetí místo v show Když hvězdy tančí („Dancing with the Stars“).