Komfortní luxusní rodinný dům o rozloze větší než 340 metrů čtverečních ve velmi oblíbené a exkluzivní lokalitě Calabasas v Los Angeles, jehož majitelem je herec Gary Sinise, se objevil na realitním trhu teprve před pár dny, a to za cenu 3,8 milionu dolarů.

Gary Sinise, herec a divadelní režisér, vítěz ceny Emmy a Zlatý glóbus, který byl v roce 1995 také nominován na Oscara, a jeho manželka Moira Harris koupili tuto nemovitost před více než deseti lety za 3,55 milionu dolarů. V domě se nachází pět ložnic a šest koupelen a celá nemovitost je vybavena mnoha zajímavými detaily vyrobenými na zakázku, jako jsou lesklé tmavé podlahy z ořechového dřeva nebo různé extravagantní architektonické detaily.

Elegantní vstupní foyer zasahuje do dvou pater, jež spojuje točité dřevěné schodiště s dřevěným zábradlím. V přízemí pak vstoupíme do obývacího pokoje, jemuž dominuje propracovaný kamenný krb. Velká francouzská okna vedou přímo na terasu, která je částečně zastřešena. Zde se nachází útulné posezení a velký venkovní krb, ideální místo pro pořádání barbecue či večírků. K terase přiléhá bazén s vířivkou. V zadní části zahrady pak stojí domek pro hosty, který je samostatnou jednotkou sloužící buď pro zaměstnance, nebo pro hosty. U domku je umístěno malé jezírko s kapříky koi.

Obývací pokoj je propojený s jídelnou a velkou, skvěle vybavenou kuchyní s travertinovou podlahou, kvalitními nerezovými spotřebiči, varným ostrovem a žulovými pracovními deskami. Kuchyně, jejímž výrazným prvkem je kuchyňská linka v tmavé, téměř černé barvě, je přes bar rovněž průchozí do zahrady. Z druhé strany k obývacímu pokoji přiléhá zvukotěsná místnost, jež slouží jako domácí kino či pro poslech hudby.

V hořejším patře se pak nacházejí tři ložnice, každá s vlastní koupelnou, hlavní manželské apartmá s koupelnou, krbem a vlastní šatnou a dětský pokoj s vestavěnými stoly a regály, dále pak pracovna se vstupem na horní lodžii. Rovněž z manželského apartmá je možné vstoupit na balkon, který patří právě k této místnosti, a užít si nádherný panoramatický výhled na okolí.

Chodba v horním patře je lemována několika šatnami, takže úložných prostor je v tomto domě více než dost. Koupelny, které jsou až dekadentně vybavené, jsou vyložené mramorem.

Tato nemovitost není jedinou, kterou herec vlastní. V roce 2014 zakoupil za 5,25 milionu dolarů téměř 30akrový pozemek se statkem v údolí Ventura County v Santa Rosa Valley, který je jakýmsi palácovým středomořským sídlem s venkovní kuchyní s pecí na pizzu, osvětleným tenisovým kurtem a také soukromým heliportem.