Karim Kharbouch, jenž je ve světě známý jako marocko-americký rapper French Montana, se v domě, který koupil před čtyřmi lety od populární herečky a zpěvačky, opravdu moc nezabydlel. Nemovitost se totiž objevila před pár dny na realitním trhu, a to již podruhé. Zpěvák, který byl již třikrát nominován na cenu Grammy, se pokoušel nemovitost poprvé prodat již počátkem letošního roku, ale neúspěšně. Oproti původní částce 6 milionů dolarů šel nakonec zpěvák s cenou dolů a sídlo nabízí nyní za 5,6 milionu dolarů, což je v přepočtu necelých 145 milionů korun.

Nemovitost se rozkládá na předměstí Calabasas v Kalifornii, tedy ve velmi luxusní a celebritami vyhledávané oblasti. Calabasas se totiž nachází nedaleko Malibu, další oblíbené destinace, jež je vyhledávána turisty, ale i zájemci o luxusní a slunečné bydlení.

Dům inspirovaný středomořským stylem je vnořený do malé uzavřené enklávy a doslova opevněný bezpečnostním systémem ve stylu Fort Knox, který zahrnuje v každém pokoji detektory pohybu, dva tucty kamer a tlačítka alarmu. K domu patří tříakrový pozemek a sama hlavní rezidence má užitnou plochu okolo 780 metrů čtverečních. Kromě hlavní budovy se na pozemku nachází domek ve stylu studia s vlastní koupelnou, kuchyní a pokoji. Je určen pro pomocný personál, ale lze jej využít jako domek pro hosty nebo pro jiné účely.

V hlavní budově se pak nachází pět ložnic a šest koupelen. Dominantou je samotný obývací pokoj, který je prostorově opravdu velkorysý. Zasahuje přes dvě patra a přechází do romantického venkovního jídelního prostoru. Samozřejmě kromě venkovní nádherné jídelny je v blízkosti kuchyně umístěna i malá jídelna, jež však slouží spíše pro menší snídani nebo rychlou svačinu.

Terasa s venkovním posezením je totiž dokonalá a jíst v domě, když venku máte nádherný výhled, by byla opravdu škoda. Kuchyně sama je špičkově vybavena spotřebiči té nejvyšší kvality. S obývacím pokojem ji spojují zděné oblouky, které opticky oddělují pracovní část kuchyně s relaxačním prostorem. V domě samozřejmě nechybí ani útulné domácí kino nebo nahrávací studio.

Celý areál ve stylu letoviska dále zahrnuje svěží zahrady, bazén a vířivku lemovanou kamenem a venkovní zábavní pavilon s palmami doplněný kamenným krbem a venkovní kuchyní. Půvabné malé fontánky a olivovníky, jež se nad nimi sklánějí, vás v duchu přenesou do Středomoří, odkud si stavitelé tohoto sídla vzali inspiraci.