Luxusní dům se nachází v zelených kopcích Cap de Nice a může se pochlubit překrásným výhledem na Francouzskou riviéru a přístav Nice. Sean Connery jej vlastnil spolu se svou druhou manželkou Micheline Roquebrune, která pochází právě z tohoto regionu. Hvězdný představitel Jamese Bonda, který v současné době žije se svou ženou na Bahamách, býval v sídle Cap de Nice poměrně často a místní obyvatelé dům stále označují jako dům Seana Conneryho.

Vila pojmenovaná Le Roc Fleuri má šest pater, v nich se nachází osm ložnic, všechny s výhledem na Středozemní moře, vlastní lázně, posilovna a tzv. nekonečný bazén, jenž je zabudovaný do skály a je naplněn slanou vodou.

Prostorná nemovitost má 1 000 m² obytné plochy a je situována na krásně upraveném pozemku o rozloze 5 000 m². Rezidence se nachází pouhých 30 minut jízdy od Monaka a Cannes a je ideálním útočištěm pro milovníky elegance.

Z vnějšku vyzařuje zámek inspirovaný obdobím Belle Époque (tedy tzv. „krásná epocha“, což je období přelomu 19. a 20. století) klasickou francouzskou architekturu. Jeho průčelí je porostlé nádhernými vistáriemi a kaskádovité zahradní terasy se táhnou až směrem k moři. Nově zrekonstruované zahrady jsou nyní lemovány barevnou výsadbou květin, stromů a keřů a vedou jimi cesty dolů k moři, odkud se lze dostat na nedaleké pláže.

Kromě hlavního domu se na pozemku nacházejí dva menší domky pro hosty. Všechny budovy jsou vybaveny kombinací starých a nových detailů, jež se však propojují ve velmi elegantní celek. Podlahy ze širokých dřevěných prken jsou doplněny velkými okny od podlahy ke stropu.

Jednotlivá patra hlavní budovy jsou propojena schodištěm ve stylu Belle Époque a výtahem zdobeným květinovými motivy tepanými do železa. V přízemí se nacházejí formální obytné místnosti (obývací pokoj, jídelna s kuchyní) a také posilovna s krytým bazénem, jenž má rovněž výhled na moře.

Sean Connery, 89, již tuto nemovitost sice nevlastní, ale oblast, jež je vzdálena jen kousek od Nice a od Monaka, zůstává magnetem pro bohaté a slavné osobnosti. „Jednou z úžasných věcí na Francouzské riviéře je to, že si ji oblíbili nejen členové královských rodin, ale také slavné osobnosti, jako Coco Chanel, Pablo Picasso, Grace Kelly a sir Sean Connery,“ uvedla na svých stránkách realitní společnost Knight Frank, jež je právě prodejem bývalé nemovitosti Seana Conneryho pověřena.