Kdo by si pomyslel, že televizní zpravodajské hvězdy si mohou žít jako ty filmové? Hlavní hvězda politického zpravodajství Fox News Bret Baier uvedl na realitní trh monumentální sídlo s téměř 1000 metry čtverečními užitné plochy, jež se nachází západně od okresu Georgetown v komunitě Phillips Park.

Budova má čtyři poschodí, ve kterých se nachází pět ložnic a šest koupelen, fitness posilovna, domácí kino, vinný sklípek, ale patří k ní i dvě garáže, basketbalová tělocvična, bazén a výtah. Přestože má toto majestátní sídlo bohatou formální estetiku historického domu, je to vlastně docela nová stavba, která byla postavena v roce 2013.

Pohled dovnitř od hlavního vchodu odhaluje velké foyer s točitým schodištěm, za nímž se rozprostírá hlavní obývací pokoj. Blízko hlavního vchodu se také nachází vestavěný bar, který nabídne návštěvníkům přípitek na uvítanou. Hned vedle něj se nachází formální jídelna, skvěle vybavená kuchyně se špičkovými spotřebiči, mramorovými pracovními pulty a k ní připojená menší místnost sloužící jako jídelna pro dobu snídaní nebo k rychlému občerstvení. Přilehlý rodinný pokoj vede přímo do dvora.

Mezi další zajímavé místnosti patří bezesporu knihovna, jež se nachází rovněž v přízemí a je vybavena kvalitní literaturou. Ložnice a stejně tak pokoje pro hosty plus luxusní hlavní apartmá se mohou pochlubit dostatkem úložného prostoru ve formě vestavěných skříní a luxusními koupelnami. Ve spodním patře je pak umístěno již zmiňované fitness centrum, promítací sál s koženými sedačkami, tělocvična na basketbal, vinný sklípek a dvě ložnice pro hosty. Všechny čtyři patra jsou propojena nejen nádherným schodištěm, ale také výtahem.

Venkovní prostory nabízejí nejen basketbalové hřiště pro nadšené fanoušky tohoto sportu, ale zahrnují také krytou terasu pro stolování a lenošení a malou zahrádku pro pěstování bylinek a zeleniny.

49letý Baier, který je ženatý a má dva syny, je ve Fox News od roku 2001. Nejprve začínal jako jejich korespondent v Pentagonu a za pět let podnikl 11 pracovních cest do Afghánistánu a 13 cest do Iráku. V roce 2007 se stal korespondentem Bílého domu a poté se stal jejich hlavním politickým redaktorem. Momentálně mohou diváci sledovat jeho show „Zvláštní zprávy s Bretem Baierem“, kterou vysílá ze svého domova, a to především kvůli situaci s Covid-19, neboť jeho syn Paul v nedávné době prodělal několik srdečních operací, a je tedy v rizikové skupině obyvatel. Jako otec samozřejmě nechce Baier synův stav riskovat.

Kromě této nemovitosti vlastní Baier také byt v Neapoli na Floridě, který získal roku 2011 za něco přes 1,5 milionu dolarů. Další nemovitost, a jeho předchozí domov, šestipokojový dům na předměstí Washingtonu, v historické čtvrti DC v Berkley, prodal v roce 2013 za něco více než 3 miliony dolarů.