Herečka Pia Zadora nemá sice na svém seznamu příliš mnoho velkých rolí, nicméně publiku je známá například z filmů Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas, Oddíl z Beverly Hills nebo Odysea rockových mimozemšťanů. Její herecká kariéra však končí v devadesátých letech a Pia Zadora spíš přechází na pole pěvecké a také přebírá roli úspěšné konferenciérky. Naposledy vystupovala v týdnu kabaretu v Las Vegas. Jejím dalším koníčkem se také stává obchod s nemovitostmi. Tuto rezidenci, kterou nyní nabídla k prodeji, totiž koupila teprve před čtyřmi lety, kdy bylo sídlo nově postaveno právě na její objednávku.

Přízemní dům, který se nachází v Boulder Ridge, je součástí enklávy 42 domů postavených na úpatí Národní památkové rezervace Red Rock Canyon. Toto „pouštní“ obydlí má světlý, otevřený půdorys s téměř 400 čtverečními metry užitné plochy.

Velmi výrazný a prostorný obývací pokoj má zabudovaný krb, vestavěný bar s ledničkou na víno a jeho stěny jsou celé prosklené, takže umožňují nádherný výhled do kaňonu a na okolní přírodu. Se třemi ložnicemi a třemi velkými a jednou malou koupelnou nepatří tento dům mezi klasická obří sídla, na jaká jsme u celebrit zvyklí, nicméně interiér sídla zaujme svou jednoduchostí a sofistikovaností a pro ty, kteří milují dokonalý elegantní design, je doslova požitkem.

Velká, prostorná a elegantní kuchyně byla vybavena špičkovými spotřebiči, pultem s posezením u minibaru a plynule se otevírá k jídelně a obývacímu pokoji, se kterými tvoří přirozený harmonický jednolitý prostor.

Hlavní ložnice, označovaná jako master suite, tedy apartmá pro majitele, má vlastní koupelnu a šatnu. Ostatní ložnice určené pro další členy domácnosti nebo pro hosty nejsou propojeny s koupelnami, ale i tyto místnosti jsou architektonicky řešeny velmi prostorně a s dostatkem světla díky velkým oknům či celým proskleným stěnám.

Venkovní prostor se může pochlubit velkým bazénem a vířivkou a terasami pro stolování a lenošení. Stranou stojí také ohniště a gril pro zahradní pohoštění.

Bavička a konferenciérka již úspěšně prodala jinou nemovitost, a to před dvěma lety, kdy se jí podařilo prodat jiný dům rovněž v Las Vegas. Nemovitost s téměř 470 čtverečními metry a pěti ložnicemi prodala za 3,25 milionu dolarů.