Sídlo se může pochlubit svou „skromnou“ rozlohou 200 metrů čtverečních, třemi ložnicemi a celkem třemi koupelnami. Dvě z nich jsou kompletní, velké, třetí koupelna představuje pouze toaletu s umyvadlem. Zpěvačka se nechala slyšet, že nemovitost koupila jako investici pro některého z členů rodiny, tedy pro jednoho z jejích dvou potomků. Dům byl postaven již v roce 1948 a prošel mnoha rekonstrukcemi, až do této nádherné moderní a elegantní podoby.

Přední část domu je vyhrazena pouze oficiálním místnostem, tedy velkému obývacímu pokoji, jídelně a kuchyni, které jsou vzájemně propojeny výklenky, a vytvářejí tak celkový dojem vzdušného velkého jednolitého prostoru. Opticky jsou místnosti propojeny také světlou dřevěnou podlahou z kvalitního masivu, a celkovým světlým laděním výmalby i zařízení. Z obývacího pokoje vedou dveře přímo na terasu, jež je částečně zastřešena a plně vybavena zahradním nábytkem.

Kuchyně je velmi prostorná, zařízena kvalitními spotřebiči a nabízí dostatek úložného prostoru pro nádobí i potraviny. Šedá kuchyňská linka je velice elegantní a perfektně zapadá do celkové světlé koncepce spodního patra. Uprostřed místnosti najdeme velký kuchyňský ostrov, který tvoří jakési pracovní centrum celé kuchyně.

Místnosti mají vysoké stropy, v některých částech obložené dřevem, jako například v jídelním koutu nebo v ložnicích. Velmi se zde pracuje s nástropním osvětlením, naopak lustry jsou zde k vidění pouze dva, a to v jídelně a obývacím pokoji. Světlo je do místností přiváděno také velkými okny, kterých je v místnostech hodně a svými tmavými rámy tvoří barevně kontrastní prvek k celkovému světlému vzhledu pokojů.

Dvě ložnice mají velké vestavěné skříně a sdílenou prostornou koupelnu s kombinací sprchy a vany, zatímco hlavní apartmá, jež se může pochlubit klenutými dřevěnými stropy, má svou vlastní koupelnu se sprchovým koutem a porcelánovou vanou. Rovněž zde najdeme dostatek úložných prostor ve formě vestavěných skříní a regálů.

K domu patří i garáž a za ní je ještě umístěna pracovna. Tyto místnosti se nacházejí v druhém domku, který je s hlavní budovou propojen právě venkovní terasou s posezením.

Zpěvačka vlastní nejen tento malý domek, ale také nemovitost za 28 milionů dolarů v nedalekém Bel Air, stejně jako byt ve výši 20 milionů dolarů na Manhattanu, statek v Hamptons a dům na pobřeží oceánu v Malibu.