Bon Jovi, 58 let, zakoupil minulý týden nádherné sídlo v přímořské enklávě v Palm Beach na Floridě. Ve stejný den se mu podařilo prodat jinou ze svých nemovitostí, nacházející se pouze něco přes kilometr od jeho nového sídla. Podle majetkových záznamů použil ke koupi nového sídla o hodnotě 43 milionů dolarů také peníze, jež získal z prodeje druhé nemovitosti. Tu prodal za 20 milionů.

Sídlo v Palm Beach bylo postaveno v roce 2007 a jeho celková užitná plocha dosahuje 1000 metrů čtverečních. Rezidence ve středomořském stylu se pyšní mramorovými podlahami, krásnými cypřišovými kazetovými stropy v některých místnostech a dalšími zdobnými prvky a stavebními detaily. Celkem se v něm nachází sedm ložnic a na realitním trhu byl již od ledna tohoto roku. Jeho původní cena byla o necelé dva miliony vyšší, než jakou Bon Jovi nakonec zaplatil.

V domě se nachází také vlastní velká posilovna, vinotéka zabírající celou místnost, která je perfektně zařízena policemi a stojany na víno a vybavena speciálním měřičem kontrolujícím permanentně teplotu v místnosti. Místnosti v patrech jsou spojeny dvěma výtahy a hořejší pokoje mají vlastní lodžie, odkud se obyvatelé domu mohou kochat překrásným výhledem na moře. Na zahradě u domu se rozkládá velký bazén. Hlavní ložnice majitelů, zvaná jako master suite, je opravdovým luxusním apartmá, u kterého nechybí obývací pokoj, vlastní šatna, koupelna a velký balkon.

Druhá rezidence, kterou zpěvák prodal a peníze použil pro tuto novou, se nachází sotva pět kilometrů od jeho nynějšího sídla. Bon Jovi ji nechal zrekonstruovat, ve všech místnostech se nacházejí dubové nebo mramorové podlahy, nechal zde vybudovat krásnou velkou knihovnu a téměř ze všech pokojů je rovněž krásný výhled na oceán.

Kromě tohoto nového sídla vlastní zpěvák také panství v rodném New Jersey. Jedná se doslova o zámek inspirovaný stylem francouzských zámků, má vlastní hospodu, hudební studio a také bazén s vířivkou. Nicméně i toto sídlo se zpěvák chystá v nejbližší době prodat, jak alespoň prozradila některá média.