Krásné a elegantní Geeně Davisové se podařilo prodat své sídlo, které po třináct let bylo jejím domovem. Rezidence se nachází v Los Angeles, v oblasti Jacaranda, na téměř půlakrovém pozemku a je umístěna v malebném tichém koutě na konci slepé ulice, takže nabízí opravdu klid a dostatek soukromí od zvědavých pohledů kolemjdoucích.

Dvojnásobná vítězka Oscara si zde žila v nádherném velkém prostoru, který dům o téměř 500 metrech čtverečních nabízí. Dům byl postaven v inspiraci italskými rezidencemi, obrůstá jej vinná réva a další popínavé rostliny, což působí velmi romanticky a dům je doslova ukryt v zeleni. Filmová ikona a také zkušená lukostřelkyně, jež žila v manželství s Jeffem Goldblumem, Rennym Harlinem, a v roce 2018 se rozvedla se čtvrtým manželem, Rezahem Jarrahym, vlastnila tuto nemovitost od roku 2007.

Nádherné foyer vykládané starožitnými podlahovými dlaždicemi je opravdu důstojným vstupem do domu. Otevírá se do centrálního obývacího pokoje s tmavými podlahami z tvrdého dřeva a několika smaragdově zelenými skleněnými svítidly, která zaujmou stejně jako dominanta místnosti – velmi netradiční krb. Ten stojí mezi ohromnými okny a v reliéfu bílé omítky zobrazuje poměrně děsivě vyhlížející divokou tvář s krbem vloženým do otevřených úst.

Samostatná jídelna s francouzskými dveřmi na dvorek vede k nedávno zrekonstruované a nedbale elegantní kuchyni, jež je uspořádaná kolem obrovského varného ostrova s integrovaným barem a tmavošedými kamennými deskami. V rodinném pokoji stojí francouzské dveře, mezi něž je umístěn další krb zdobený starožitným vyřezávaným kamenem. Všechny spodní místnosti mají vstup přímo do zahrady nebo na krytou terasu, která je vybavena pohodlným zahradním nábytkem.

Druhé patro nabízí kromě několika bohatě zařízených pokojů pro hosty a knihovny s francouzskými dveřmi vedoucími na malou terasu také hlavní apartmá s klenutým stropem, krbem a soukromou krytou terasou. K dispozici jsou také vlastní koupelny u každého pokoje, dvě šatny a pracovna/kancelář. Nový majitel jistě také ocení, že v domě se nachází trezor pro úschovu šperků a dalších cenností.

Terasa s dlážděnými kameny podél zadní části rezidence je zastíněna vinnou pergolou a nabízí výhled na svěží osázené terasovité zahrady. Jídelní terasa se střechou na slunci se nachází jen pár kroků od vestavěného grilu. Trochu neobvyklé v této lokalitě a v této vysoké cenové hladině je to, že nemovitost nemá vlastní bazén, nicméně na pozemku je dost prostoru pro vybudování většího bazénu, pokud to nový majitel bude vyžadovat.