Los Feliz je velice oblíbenou čtvrtí Los Angeles a její nový obyvatel jistě nemusí své investice litovat. Známkou dobrého nákupu je i fakt, že vila byla prodána pouhé tři týdny poté, co se objevila na realitním trhu. Původní cena rezidence byla dokonce o 105 000 dolarů nižší, takže Nick Kroll musel přeplatit jiného zájemce.

Dům stojí na čtvercové parcele, která je celá obehnaná vysokým živým plotem, takže samotný dům je z ulice prakticky neviditelný. Nádvoří se vyznačuje ručně sázenými dlaždicemi se vzorem a stejným principem byly upraveny i ostatní venkovní prostory. Každá terasa, balkon či nádvoří však mají vlastní vzor dlažby. Schody nás vyvedou k hlavnímu vchodu, jímž se vstupuje do foyer, jemuž dominuje nejen točité schodiště, ale i středová fontánka stojící na podstavci z vysokého pařezu.

Zajímavostí všech místností jsou oblouky, a to jak klasické, tak lomené, jež zaujímají velmi dominantní postavení v celé vile. Obloukové jsou dveře i okna, ale i průchody mezi jednotlivými místnostmi, které dveře nemají. Dalším velmi zajímavým prvkem jsou různé moderní detaily, jež byly vyrobeny na zakázku a jež dotvářejí celkový originální vzhled interiérů.

Ať už se jedná o podlahy z ebenového dřeva, marocké dlaždice v koupelnách či kuchyni, v níž se také nachází pracovní desky z peruánských ořechů a zelená kuchyňská linka, kované železné armatury či terakotové dlaždice na terase – to vše navozuje dojem původního španělského architektonického stylu známého z mnoha haciend a luxusních španělských rezidencí.

Celková užitná plocha domu je téměř 500 metrů čtverečních a nachází se zde pět ložnic s pěti koupelnami, velký rodinný formální pokoj, knihovna a pracovna, vnitřní kuchyně s jídelnou a také venkovní kuchyně určená pro zahradní party s veškerým potřebným vybavením a druhou kuchyňskou linkou, včetně zabudovaného grilu. Na terasy vedou dveře z kuchyně, jídelny i z obývacího pokoje

Velmi zajímavou a kontrastující barvou, jež se objevuje v několika pokojích, je červená. Je typickou ohnivou barvou temperamentního Španělska. V obývacím pokoji ji najdeme na centrální sedačce, v hlavní ložnici zvané master suite pak dominují červené sametové závěsy, v dalších místnostech ji najdeme alespoň jako barvu různých doplňků či suvenýrů.

Hořejší terasy a balkonky rezidence skýtají nádherný výhled na okolní vrcholky stromů a na blízké sousední vily. Mezi sousedy v blízkosti patří například další herci a komici George Lopez, John Mulaney, herec Jordan Peele a hudební skladatel Tony Kanal.

42letý Kroll je synem newyorského miliardáře Julesa Krolla, jehož společnost Kroll, Inc. se zasloužila o založení a rozvoj dnešního odvětví podnikových vyšetřování. Starší Kroll dokázal své podnikání proměnit v jednu z největších poradenských společností na Wall Street a poté ji v roce 2004 prodal za 1,9 miliardy dolarů.