Bývalý pilot Formule 1 Jenson Button (38) si před dvěma lety pořídil se svou partnerkou, modelkou Brittny Ward toto ještě zcela nedostavěné sídlo v Bel Air. Rezidenci mezitím nechal dostavět a nyní již zcela kompletní dům o téměř 800 metrech čtverečních nabízí na realitním trhu na prodej.

Nádherné rodinné sídlo s luxusně vybavenými interiéry se na trhu objevilo sotva před několika dny. Ani nebudeme přehánět, pokud bychom jej nazvali zámkem, protože svým luxusem a velikostí mu opravdu není nepodobný. Podle informací realitních agentur se v něm nachází šest ložnic a osm koupelen, z nichž dvě jsou poloviční (tedy pouze toaleta s umyvadlem) a šest kompletních. Rozlehlé hlavní apartmá v sobě skrývá nejen samotnou ložnici, ale také obývací pokoj s minimalistickým krbem z černého mramoru, soukromou terasu a dekadentní kachlovou koupelnu s výhledem na osázenou stráň za domem. Hlavním designérem interiérů byla společnost Black Lacquer Design z Los Angeles.

Po celém domě jsou položeny elegantní ebenové podlahy, jež vedou od vstupní haly přes formální obývací pokoj až do jídelny. Ta zaujme především zadní skleněnou stěnou, za kterou je umístěna vinotéka. Formální obývací pokoj se nachází mezi kuchyní a dalším odpočinkovým pokojem a je velice prostorný, s francouzskými dveřmi vedoucími na terasu s perfektně udržovaným trávníkem a menším, nicméně naprosto dostačujícím bazénem obklopeným slunečníky a lehátky. Rodinnému pokoji vévodí odvážně pruhovaný onyxový krb, v odpočinkovém pokoji se pak nachází bar s nádhernou mramorovou deskou a veškerým profesionálním vybavením.

Kuchyni v domě nelze nazvat jinak než obří! Je nejen velmi prostorná, ale nachází se zde dva velké středové ostrovy, přičemž druhý z nich slouží i k posezení a rychlému občerstvení. Veškeré vybavení je na vysoké profesionální úrovni, včetně spotřebičů, kuchyňské linky, osvětlení, které je promyšleno do detailu. Na kuchyň navazuje samostatná, velmi prosvětlená snídaňová místnost v růžové barvě. K vybavení domu patří také vlastní posilovna, promítací sál, garáž pro dvě auta a na zahradě venkovní kuchyně s barem, jež se nachází v blízkosti bazénu. V blízkosti je pak také umístěno venkovní ohniště.

Dům v Bel Air není první nemovitostí, kterou bývalý britský závodník F1 takto rychle koupil a zase prodal. V roce 2017 zaplatil přes 6 milionů dolarů za čerstvě zrekonstruovaný dům s pěti ložnicemi a sedmi koupelnami v Los Angeles, který následně v roce 2019 prodal. Kromě této vlastní i nemovitosti v Monaku, Anglii a Bahrajnu.