Když se v domě ozývaly první krůčky malé Meghan, nikdo tenkrát netušil, že její budoucí kroky povedou až do anglického královského paláce. Rodinný dům se nachází přímo v Los Angeles, ve čtvrti Woodland Hills a momentálně je na realitním trhu v nabídce za 950 000 dolarů, tedy v přepočtu za 21 milionů korun. Během svých prvních let zde Meghan žila s rodiči - matkou Dorií Ragland a otcem Thomasem Marklem – a také s dvěma nevlastními sourozenci Thomasem a Samanthou. Po rozvodu rodičů se Meghan odstěhovala s matkou do bytu, který se nachází ve čtvrti Mid-Wilshire.

Prostorný domek s dvěma ložnicemi, obývacím pokojem a příjemně zařízenou kuchyní, která sice nebyla příliš velká, ale naprosto dostačovala potřebám rodiny, stojí naproti country klubu. Je to vlastně největší z nemovitostí, ve kterých trávila Meghan Markle své dětství a mládí. Byt, ve kterém pak bydlela s matkou, byl oproti rodinnému domku velmi tmavý a malý. Matka se s dcerou z domu odstěhovaly, když byly Meghan pouhé dva roky.

Podle uznávaného životopisce Andrewa Mortona, který napsal knihu Meghan: Hollywoodská princezna, byl však dům uvnitř plný problémů. Thomas junior celé dny kouřil marihuanu, a i jeho matka si prý občas se sousedy dopřála nějakou tu marihuanovou cigaretu, zatímco otec Thomas Markle, televizní osvětlovač ve společnosti Sunset Gower Studios, pracoval často ve dne v noci. Dospívající a poněkud divoká sestra Samantha často nebývala v noci doma.

Doria a Thomas se vzali v prosinci roku 1979 na Sunset Boulevard a jejich svatba se prý nesla v duchu hippies. O čtyři roky později se rozvedli a dvouletá Meghan se s matkou odstěhovaly na třídu Cloverdale Ave v Mid-Wilshire.

Dům ve Woodland Hills byl nedávno zrekonstruován a v současné době se pronajímá za částku 3950 dolarů měsíčně, tedy za částku desetkrát vyšší, než platila její matka před 30 lety za pronájem bytu. Ačkoli Meghan vyrůstala v poměrně skromných domech, navštěvovala prestižní soukromé jesle a pak i mateřskou školku zvanou Little Red Schoolhouse, kde platby začínají u 18 800 dolarů ročně pro mateřské školy a 22 600 dolarů ročně pro předškolní děti.