Luxusní sídlo, inspirované francouzskými zámky, nacházející se na břehu jezera Norman na předměstí Mooresville v Severní Karolíně vyšlo nové majitele na 7,5 milionu dolarů. Bylo postaveno původními majiteli mezi lety 2015-2018. Zvenku si opravdu nezadá s francouzskými zámky, a to nejen částečně kamennou fasádou, ale i střechami a stříškami či obloukovými zdmi.

V sídle se nachází šest ložnic a devět koupelen. Dům je v záznamech realitní kanceláře Mansion Global, jež měla licenci nemovitost prodat, nejdražší nemovitostí tamní lokality. Podle slov makléřů se domy zde v Severní Karolíně prodávají v ceně okolo 6 milionů dolarů. Tato nemovitost původně vycházela na 8 milionů, ale vliv koronavirové pandemie zasáhl i do prodeje a původní majitelé šli s cenou dolů, což pro mladý pár samozřejmě znamenalo výhodu a urychlilo jejich rozhodování o koupi.

Přímo opulentní sídlo má rozlohu více než 1 100 metrů čtverečních, a to hovoříme pouze o hlavní budově. K ní však patří také domek pro hosty, jež se nachází v docházkové vzdálenosti od hlavního domu.

Ke vchodu do hlavního sídla vede zakřivené schodiště se zábradlím z tepaného železa. Nejen vstupní foyer, ale i ostatní místnosti oplývají velkolepým dekorem. Interiéry zahrnují klenuté stropy a obnažené kamenné zdivo tvořící protiklad jinak moderní paletě barev interiérů. Podlahy jsou převážně tvořené kvalitním masivním dřevem, v koupelnách se nachází mramorové obložení.

V pokojích tvoří dominanty luxusní kamenné krby, kuchyňská linka je nejen obrovská, ale také profesionálně vybavená těmi nekvalitnějšími spotřebiči a skvěle osvětlená, v hlavní ložnici se nacházejí skříně z kvalitního masivu a ve spodním patře je také velký a skvostně vybavený vinný sklípek. Zkrátka původní majitelé opravdu na vybavení nešetřili a dopřáli domu to nejlepší, co mohli.

Dům, který je na seznamu realitních kanceláří označován jako „Zámek Grand Lac“, se rozkládá na pozemku větším než 8 akrů. Kromě terasy, na níž se rozkládá velký bazén s vířivkou a perfektně vypadající trávník, tvoří okolí zámku i zahrada se vzrostlými stromy, nabízejícími příjemná zákoutí, jež jsou propojena romantickými cestičkami. Za zahradou a živým plotem ohraničujícím nejbližší okolí pak zámek obklopují četné lesy.