Dům navržený známými britskými architekty Stiffem a Trevillionem se rozkládá na užitné ploše téměř 300 metrů čtverečních. Jedná se o velmi moderní půvabnou stavbu plnou přirozeného světla a elegantního vybavení. Moderní cihlová fasáda s velkými okny s bílými rámy je zcela v souladu s interiéry, laděnými do přírodních barevných tónů od bílé, přes krémovou, světle i tmavě hnědou, až po černou, a to jednak díky parketovým podlahám, ale i nábytku a obložení stěn v některých místnostech.

Po vstupu do domu se nový majitel ocitne v dobře navržené mezipatrové přijímací místnosti, jakési recepci, která byla laděna v tlumených tónech a vybavena na míru upravenými matně černými skříňkami od podlahy ke stropu.

Ve spodním patře domu se nachází velmi trendy otevřená kuchyně a jídelna. Kuchyně byla navržena s tlumenými stříbrnými skříňkami a integrovanými spotřebiči od společnosti Gaggenau Hausgeräte, což je německý výrobce špičkových domácích spotřebičů. Součástí linky je varná deska, která vypadá jako obrovský iPad, který funguje jako indukční deska, na niž mohou kuchaři umístit libovolný počet pánví a nastavit pod nimi jednotlivé teploty.

V suterénu Oldbury Place jsou dvě prostorné ložnice domu, společná koupelna a technická místnost. Tyto dvě ložnice umožňují přístup na terasu. Tři další ložnice zabírají první a druhé patro, na které se lze dostat módním točitým schodištěm. Ellieina hlavní ložnice poskytuje díky dvěma velkým oknům výhled na hlavní ulici Mews a její součástí je také vlastní koupelna s volně stojící vanou.

Mark Pollack, ředitel a spoluzakladatel společnosti Aston Chase, která prodej domu realizuje, uvedl: „Oldbury Place nabízí výjimečnou prodejní příležitost. Moderní interiér domu spolu s jeho umístěním v jedné z nejvyhledávanějších ulic Marylebone je velmi jedinečnou nabídkou. Design Oldbury Place je ideální pro londýnského profesionála, který hledá oázu v srdci hlavního města.“

Ellie Goulding je nejlépe známá svými populárními písněmi, jako jsou například „Love Me Like You Do“, „Anything Could Happen“ a cover verze písně Eltona Johna „Your Song“, která se objevila ve velmi oblíbené vánoční reklamě John Lewis z roku 2010.