Prodej nemovitosti v Bedford Hills navazoval plynule na dřívější prodej sousední usedlosti, za kterou herečka získala 775 tisíc dolarů. Venkovské sídlo, které nyní prodává, koupila v roce 1993, a to za „pouhých“ 450 tisíc dolarů. Budova nicméně prošla několika rekonstrukcemi, přesto si však zachovává z velké části svůj původní vzhled. Některé části domu se datují až do 17. století, kdy byl dům postaven, nejspíše však v menší podobě. Postupem doby byly k hlavní budově přistavovány další části, ale vždy se dbalo na to, aby původní vzhled a historizující ráz domu vynikal.

Samotná užitná plocha domu se počítá na necelých 300 metrů čtverečních, ale pozemek, na kterém dům stojí, má rozlohu tři čtvrtě akru. V celém interiéru domu jsou hlavním spojovacím bodem přiznané hrubě tesané trámy, které nacházíme téměř v každé místnosti. Vytváří tak originální venkovský vzhled stavby a zároveň místnosti velmi zútulňují.

Starožitné dřevěné podlahové desky jsou krásně opravené, na některých místech, jako v koupelnách nebo v kuchyni, se nachází dlažba, která však vhodně koresponduje s celkovým laděním domu. V předsíni můžeme najít přiznané cihly ve vyzdívce, které rovněž působí velmi autenticky.

V domě se nachází formální obývací pokoj s jídelním koutem i hlavní rodinný pokoj, dále pak hlavní jídelna s pečlivě udržovanou kuchyní, která je kombinací staršího stylu skloubeného s moderními spotřebiči, pracovními deskami a velmi elegantně bílými skříňkami, a také zde najdeme pracovnu a knihovnu. Ložnice jsou umístěny ve druhém patře hlavního traktu domu. V hlavních místnostech v přízemí se nachází kamenné či cihlové krby, které společně s trámovím a dřevěným nábytkem či koženými doplňky půvabně doplňují celkový venkovský styl domu.

Zadní část pozemku okolo domu zahrnuje kamennou dlážděnou terasu doplněnou strmým obloukem nízké kamenné zdi a dále obrovské rozlohy zvlněných trávníků zastíněných vzrostlými stromy, které poskytují zelenou oázu klidu a idylku jen asi hodinu jízdy od Midtown Manhattan.

Glenn Close (73 let) je trojnásobnou držitelkou ceny Emmy a také ceny Tony Award, k tomu dvakrát získala také Zlatý glóbus. Byla sedmkrát nominována na Oscara a třikrát na cenu Grammy. Její herecká tvorba je velice široká a zahrnuje nejen role ve filmech pro dospělé, jako například viceprezidentku ve filmu Air Force One s Harrisonem Fordem v hlavní roli, dále Svatba nadivoko, Griffinovi, seriál Policejní odznak nebo Warcraft: První střet, ale zahrála si i ve filmech pro děti, jako například nezapomenutelná Cruella de Vil ve 101 dalmatinech, či dabovala v seriálu Simpsonovi.