Sídlo se nachází v Sarasotě na Floridě a podle dostupných informací to byl vánoční dárek, kterým chtěl Mick Jagger svou přítelkyni překvapit. Realitní agentka Tina Ciaccio, jež koupi domu zprostředkovala, uvedla, že zpěvák dům nenavštívil ani s přítelkyní, ale dokonce ani sám. Nicméně podle jejích slov, jež uvedla v rozhovoru pro Sarasota Herald-Tribune: „Bylo velmi skvělé slyšet hlas Micka Jaggera po telefonu. A bylo opravdu potěšením obchodovat s tímto skvělým párem.“

Nemovitost leží na pozemku o zhruba třetině akru v plánované komunitě Lakewood Ranch a je umístěna přímo vedle jezera. Její užitná plocha počítá s téměř 780 metry čtverečními. V blízkosti se nacházejí domy dalších více i méně známých osobností showbusinessu či kulturního a zábavního světa, jako například moderátora talkshow Jerryho Springera, autora hororů Stephena Kinga a zpěváka AC/DC Briana Johnsona.

Pár vybíral údajně lokalitu svého nového domova tak, aby byl blízko rodině Melanie Hamrickové. Sir Mick Jagger, jehož hodnota majetku se odhaduje na 285 milionů liber (tedy asi 8,3 miliard korun), má s Melanií, s níž se seznámil v roce 2014 po smrti své přítelkyně L'Wren Scott, čtyřletého syna Devereauxa.

V současné době vlastní zpěvák několik nemovitostí po celém světě, například dům na soukromém ostrově Mustique v Los Angeles nebo francouzský zámek ze 16. století La Fourchette, kde přebýval v karanténě během pandemie.

V září se skupina Rolling Stones stala první kapelou, která trumfla hitparádu v šesti různých dekádách reedicí svého alba z roku 1973 Goats Head Soup.