Dům s adresou 344 North Ocean Boulevard zakoupil pod svým občanským jménem Kevin Knipfing za 14 milionů dolarů. Původní požadavek na nemovitost, jež byla inzerována již od května loňského roku, byl však téměř 16 milionů dolarů.

Třípatrový dům v koloniálním karibském stylu byl renovován architektonickým studiem Randall Stofft Architects a zařízen společností Stofft iKaSu Interiors. Nábytek pak dodala firma Artefacto. Výsledkem je luxusní rezidence, která vyznává moderní styl s čistými liniemi, otevřeným prostorem, neutrálními barvami a minimalistickým zařízením.

Tato nemovitost s užitnou plochou 1 100 metrů čtverečních je vybavena výtahem a nabízí šest prostorných ložnic, devět koupelen (z nichž dvě jsou pouze toalety), velkou kuchyň s dvěma ostrůvky, obývací pokoj, pracovnu a hernu s kulečníkovým stolem, kuchyňkou a stolem s barovými židlemi. Z herny je možné posuvnými dveřmi projít na zastřešenou terasu. Díky velkým oknům a posuvným či francouzským dveřím je dům plný světla a novému majiteli poskytuje krásný výhled na oceán. Toho si lze užít i v hlavní ložnici, která je francouzskými dveřmi propojena s terasou.

Dům je velmi dobře vybaven k pořádání venkovních večírků a party. Hosté se mohou bavit u velkého vyhřívaného bazénu, ve vířivce, na zastřešených terasách či u venkovního krbu. K dispozici je i letní (venkovní) kuchyň se zabudovaným grilem. Nechybí ani vinný sklep.

Kromě hlavní budovy se na pozemku také nachází dům pro hosty s jednou ložnicí a jednou koupelnou, umístěný nad garáží pro pět aut. Budovy jsou propojeny terasou. Celý pozemek o velikosti 2 630 čtverečních metrů je pak oplocen a sledován bezpečnostními kamerami.

Kevin James se nestěhuje do nového prostředí, na stejné ulici už v minulosti bydlel, a to v luxusní rezidenci na adrese 502 North Ocean Boulevard, kterou v roce 2016 prodal za více než 26 milionů dolarů.

Florida je oblíbenou lokalitou, kam se během pandemie přestěhovalo více celebrit. Sylvester Stallone si v prosinci pořídil nemovitost v Palm Beach. Bývalá supermodelka Cindy Crawford a její manžel Rande Gerber v lednu zakoupili dům na pláži v Miami. Stejnou lokalitu si o pár týdnů dříve vybral rovněž Tom Brady s manželkou Gisele Bündchen. Do jejich sousedství míří také Ivanka Trump s manželem Jaredem Kushnerem.