Rezidence bývalého česko-amerického sportovce, který si nyní v 61 letech užívá tenisového důchodu, se rozkládá na pozemku o velikosti 180 hektarů. Ivan Lendl s manželkou nemovitost koupili koncem 80. let za zhruba 4,2 milionů dolarů a v následujících letech ji nákladně rekonstruovali do dnešní podoby luxusního sídla vybaveného mimo jiné velkou tělocvičnou s basketbalovým kurtem, posilovnou, pánskou a dámskou šatnou, tenisovými kurty, saunou, venkovním i krytým bazénem, rybníkem a koňskou stájí.

Na oplocený pozemek se vjíždí branou, ovládanou na dálku. Z příjezdové cesty alejí se pak otevírá krásný pohled na velkolepé sídlo v georgiánském koloniálním stylu, který se vyznačuje symetrickou kompozicí a formálními, klasickými detaily. Hlavní dům s užitnou plochou 1800 čtverečních metrů nabízí deset ložnic a patnáct koupelen (z nichž tři jsou jen toalety). K domu však patří také další budovy - dům pro hosty, samostatný byt pro správce, domek se zastřešenou terasou u venkovního bazénu, stáje a garáže pro osm aut, a celková užitná plocha nemovitosti se tak šplhá až k neuvěřitelným 4000 metrům čtverečním.

Dům je zařízen ve striktně tradičním stylu, pro nějž jsou typické leštěné dřevěné podlahy, masivní ozdobné stropní lišty, detailně zdobené krbové římsy, křišťálové lustry a bohatě řasené závěsy.

Při hlavním vstupu do domu se nachází vstupní hala a velké, formální schodiště. Francouzskými dveřmi se pak vchází do prostorného obývacího pokoje, knihovny, pracovny a jídelny, jež je volně spojena se špičkově vybavenou kuchyní s oddělenou spižírnou.

Ze všech místností v zadní části přízemí je pak přístup na cihlovou terasu s výhledem na přilehlé pozemky lemované lesy. V této části domu se nachází také velký krytý bazén. Stěnu za ním zdobí nástěnné malby znázorňující historické výjevy connecticutského venkova.

Prostorná hlavní ložnice v prvním patře má k dispozici šatnu s vestavěnými prosklenými skříněmi a okázalou koupelnu obloženou mramorem v jadeitově zelené barvě.

Lendlovi se nemovitost pokoušeli prodat již v roce 2008 za cenu 25 milionů dolarů a poté v roce 2014 za necelých 20 milionů dolarů, ale bez úspěchu. Nyní se jejich luxusní sídlo vrací na realitní trh s cenou ve výši 16,45 milionů dolarů.