Už ho nebavilo být zavřený v domě v hollywoodských kopcích v Los Angeles a rozhodl se vyrazit za dobrodružstvím v obytném přívěsu, upraveném tak, aby z něj mohl vysílat své pořady, nejnověji Tom Green Van Life, tedy Život v přívěsu s Tomem Greenem. Společnost mu dělá pes Charley, původně opuštěné toulavé štěně, které si přivezl z bahamských ostrovů.

Zdá se, že život na cestách se Greenovi zalíbil natolik, že se nedávno rozhodl prodat svůj dům v Los Angeles. Nemovitost na pozemku o velikosti 1250 metrů čtverečních si Green pořídil za 1,475 milionů dolarů v roce 2003, tedy rok poté, co se po krátkém manželství rozvedl s Drew Barrymore.

Dům, postavený v roce 1952 ve funkcionalistickém stylu, se nachází v klidné čtvrti v hollywoodských kopcích a je obklopen zelení. Soukromí zajišťují také vzrostlé italské cypřiše.

Jednopodlažní dům s užitnou plochou 158 metrů čtverečních nabízí dvě ložnice a dvě koupelny, prostorný obývací pokoj s částečně oddělenou kuchyní, jídelní kout, předsíň, chodbu a technickou místnost s pračkou a sušičkou.

Obývacímu pokoji, který Tom Green využíval k natáčení své internetové show s názvem Tom Green’s House Tonight, dominují prosklené stěny, střešní okna a světlé dřevěné podlahy. Celý prostor je vizuálně otevřen a nabízí krásný výhled do krajiny, přes studia Universal Studios dále na hřebeny hor svírající ze severu a východu údolí San Fernando. V příčce mezi kuchyní a obývacím pokojem je zabudován krb přístupný ze dvou stran. Kuchyně je zařízena v dekoru dřeva a doplněna mramorovou kuchyňskou linkou a spotřebiči z nerezové oceli.

Z obývacího pokoje, kuchyně a obou ložnic je přístup na vydlážděné patio s bazénem. Druhá strana domu je lemována širokou terasou, na níž je kromě sedací soupravy umístěna i vířivka.

Nespornou výhodou nemovitosti je také další užitný prostor o velikosti 56 čtverečních metrů, který poskytuje domek pro hosty nacházející se vedle bazénu. Obývací pokoj lze v případě potřeby využít jako ložnici. Dále v domku najdeme plně vybavenou kuchyni, samostatnou šatnu a koupelnu.

Dispozice nemovitosti s hlavním domem, oddělenou garáží pro dvě auta a domkem pro hosty zaručuje klid a dokonalé soukromí na patiu, které je z druhé strany lemováno vzrostlou, hustou zelení.

Nemovitost je realitní kanceláří nabízena za cenu 2,3 milionů dolarů.