YOWIE – zachovejte si svoji ženskost za jakýchkoli podmínek

YOWIE je dámská kolekce volnočasových oděvů s výrazným stylem a designem, který se odráží jak ve střihu jednotlivých modelů, tak i v barevných kombinacích s jemnými detaily dekorativních potisků.

Zároveň ovšem poskytuje příjemné pohodlí při celodenním nošení a vysokou funkčnost díky mnoha kapsám a doplňkovým detailům. Kolekce YOWIE je ideální pro práci na zahradě a další nenáročné práce.

Součástí kolekce mimo jiné jsou:

  • Lehká softshellová bunda: Dámská bunda z lehkého softshellu s kapucí dokonale chrání proti větru.
  • Pracovní kalhoty: Dámské kalhoty v moderním barevném provedení s atraktivním potiskem.
  • Šortky: Dámské pracovní šortky z pohodlného elastického materiálu a s dekorativním atraktivním potiskem na nohavicích.

Všechny oděvy jsou vyrobené z velmi pohodlného a na údržbu praktického bavlněného materiálu s příměsí spandexu pro zachování elasticity jejich střihu. Kolekci dále doplňují fleecové mikiny s reliéfovým potiskem, zimní vesty vhodné do chladnějšího počasí, rukavice, opasky, šátky a brýle v designu kolekce.

CRAMBE – vhodná pro práci i volný čas

Ucelená nabídka oděvů kolekce CRAMBE vás vybaví pro práci a volnočasový pobyt v přírodě. Její kamuflážový potisk ve 3 barevných odstínech je nejen módní, ale i vysoce praktický. Nízká hmotnost zaručuje volnost pohybu a vyšší podíl polyesteru pak zase přispívá k odolnosti a stálobarevnosti kalhot a šortek.

Součástí kolekce mimo jiné jsou:

  • Softshellová bunda: Pánská softshellová bunda se stojáčkem. Ramena jsou zesílená materiálem OXFORD 600 D. Prakticky nastavitelná šířka manžety rukávů díky suchému zipu.
  • HOODIE: Pánská polopropínací mikina se zapínáním na zip, kapucí a velkou klokaní kapsou má zesílené časti v oblasti ramen.
  • Šortky: Pánské šortky z lehkého twillu a gramáží 190 g /m². Šortky se 2 zadními nakládanými kapsami, 2 bočními kapsami a 2 multifunkčními kargo kapsami jsou ušity v padnoucím Relax střihu s kamufláž potiskem.

CRAMBE kolekce je určena pro celoroční nošení, což doplňuje softshellová bunda, mikina s kapucí, a především zateplená pilot bunda. Za samostatnou zmínku stojí i lehká CRAMBE vesta s mnoha funkčnímu kapsami, která najde široké uplatnění nejen při práci, ale i při volnočasových aktivitách a koníčcích.