Po nezbytné karanténě tam začala natáčet nový marvelovský film Thor: Love and Thunder (Thor: Láska a blesk). Jak se zdá, Natalii se život v Austrálii zalíbil natolik, že se k návratu do Spojených států zatím nechystá, a rozhodla se dokonce prodat i svůj dům v kalifornském Montecitu, klidné a celebritami oblíbené lokalitě v blízkosti města Santa Barbara.

Realitní trh ve Spojených státech amerických je v této době velice živý, ideální k prodeji nemovitostí, mnoho domů se prodává mimo trh a často za vyšší cenu, než prodejce požaduje. Poptávka je tak vysoká, že kupující nezřídka „přihazují“ a přeplácejí ostatní zájemce o nemovitost. Zdá se, že je to i případ domu s adresou na Toro Canyon Road, který Natalie Portman koupila v roce 2017 za 6,5 milionů dolarů a prodala, aniž by prodej inzerovala, za částku 8 milionů dolarů.

Dům má velice zajímavou historii. Původně byl postaven již v roce 1934 pro věhlasného britského dirigenta polského původu Leopolda Stokowského a pod jménem „Klášter“ hostil elitu hudebního a uměleckého světa a také mnoho hollywoodských legend. Dnešní podoba ultramoderní nemovitosti, navržená známým santabarbarským architektem Bartonem Myersem, pochází z roku 2008 a dominuje jí ocel, sklo, beton a izolované kovové panely. Roku 2016 byl terasovitý exteriér nemovitosti upraven a do zahrad s bujnou vegetací byl zasazen 15metrový bazén se slanou vodou.

Strohá jednopodlažní nemovitost o užitné ploše 370 metrů čtverečních nabízí čtyři ložnice, pět koupelen (jedna je pouze toaleta), špičkově vybavenou kuchyni a obývací pokoj. Otevřený prostor kuchyně, jídelního koutu a dalšího obývacího pokoje je vybaven zatahovacími dveřmi. Toto řešení, nesoucí rukopis architekta Myerse, umožňuje kompletní otevření domu a v kalifornském přímořském klimatu velmi žádané spojení interiéru s terasou a zahradami.

Součástí nemovitosti, rozkládající se na pozemku o velikosti 4,2 hektarů, je také garáž, několik teras a patio s krbem. Díky tomu, že je dům postaven v kopci, který se pozvolna svažuje k pobřeží, je z domu i přilehlých teras nádherný výhled na Tichý oceán.