První nabídka, uveřejněná realitní kanceláří v lednu, byla ve výši astronomických 110 milionů dolarů. Manželé Stallonovi si prý nebyli zprvu jisti, zda vůbec chtějí dům prodat, a tak zvolili částku nebývale vysokou i v kategorii drahých, luxusních nemovitostí. Vzhledem k tomu, že však nedávno vyměnili západní pobřeží USA za Floridu, kde bydlí v nádherné rezidenci, kterou si v prosinci loňského roku pořídili za více než 35 milionů dolarů, rozhodli se prý přistoupit k prodeji nemovitosti v Beverly Hills, části města Los Angeles, a cenu upravili - nynější požadovaná částka je o 25 milionů dolarů nižší.

I po výrazném zlevnění je Stallonovo sídlo třikrát tak drahé než sousední dům, který je od dubna k prodeji za 27,9 milionů dolarů. S cenovkou 85 milionů dolarů se dům Stallonových řadí k nejdražším nemovitostem na prodej v jižní Kalifornii. S původní požadovanou cenou 110 milionů se společně s další nemovitostí dělil o čtvrté místo žebříčku nejdražších domů v regionu L.A. County.

Nemovitost, rozkládající se na pozemku o velikosti téměř 1,5 hektaru, leží ve čtvrti North Beverly Park, jedné z nejluxusnějších enkláv Los Angeles - mezi rezidenty patří například herec Denzel Washington, basketbalová legenda Magic Johnson či zpěvák Justin Bieber.

Sylvester Stallone a jeho manželka Jennifer Flavin nemovitost vlastní od roku 1998. Z veřejně dostupných zdrojů není zřejmé, jaká byla tehdy kupní cena. Manželé nemovitost průběžně zvelebovali, mimo jiné nechali přistavět domek pro hosty. Rezidence původně středomořského stylu získala četnými úpravami moderní rysy, a to zejména v některých obývacích pokojích.

Nemovitost s užitnou plochou 1950 metrů čtverečních nabízí osm ložnic a dvanáct koupelen. V domě se nachází také několik obývacích pokojů, jeden s vestavěným barem, další s kulečníkovým stolem, formální jídelna, prostorná kuchyně s dvěma velkými ostrůvky, domácí kino, tělocvična, pánský salonek, pracovna, jež je vyzdobena cenami a memorabiliemi odkazujícími k Stallonově bohaté filmové kariéře, včetně sochy Rockyho v životní velikosti. Součástí garáže pro osm aut je i umělecké studio.

V exteriéru zaujme parková úprava, obrovské patio a nekonečný bazén s vířivkou. Nepřehlédnutelným detailem je další socha Rockyho, jež se pyšně tyčí nad jednou stranou bazénu. Dechberoucí výhled na město i na nádhernou přírodu okolního kaňonu se nabízí jak ze zahrad a teras domu, tak prakticky z každé místnosti této luxusní rezidence.