Původně velmi oblíbený domek, který si herečka se svým manželem, filmovým režisérem Bartem Freundlichem v roce 2007 koupili a který využívali jako víkendové sídlo, se však rozhodli již v roce 2015 prodat. Důvodem mělo být to, že jednou v domku našli opilého cizího muže! Ten sice samozřejmě rychle „vyklidil prostor“, ale Julianne Moore se zde již necítila v bezpečí a dobře. Chatu tedy manželé nabídli k prodeji, a to za cenu 3,5 milionu dolarů, avšak nenašli žádného kupce. Inzerát byl tedy dočasně stažen z nabídky a teprve nyní, po několika měsících na trhu a zlevnění z původní ceny, se konečně podařilo nemovitost prodat.

Přestože se jedná o skromné sídlo, tedy alespoň na poměry filmových celebrit, neboť má užitnou plochu pouze necelých 100 metrů čtverečních, pozemek okolo něj má rozlohu přes 20 000 metrů čtverečních. V domku se nacházejí tři ložnice, jedna celá a jedna poloviční koupelna a velmi útulný obývací pokoj, ve kterém dominantu tvoří cihlový krb a vestavěné police. Celý interiér je vybaven starožitnými dřevěnými podlahami a v místnostech se nacházejí funkční krby na dřevo.

Kuchyně s jídelnou jsou velmi prostorné, otevřené a díky prosklené stěně nejen že do místnosti vstupuje dostatek denního světla, ale také je odtud malebný výhled na hraniční přírodní rezervaci. V ložnicích je dostatek prostoru a nabízejí veškeré pohodlí pro odpočinek nejen obyvatel domu, ale i jejich hostů. Kromě toho místnosti lze přeměnit i na pracovnu či domácí kancelář, zkrátka podle potřeb majitelů. Koupelna je vybavena volně stojící vanou, samostatnou sprchou a na zemi je položena šachovnicová podlaha.

Vyjdete-li ven, najdete na zahradě jídelní a lenoškové prostory, nabízející možnost využití pro zahradní party. V průběhu let Julianne Moore a její manžel nemovitost zrekonstruovali a také zde vybudovali bazén se slanou vodou a zahradní domek. Nemovitost se nachází v blízkosti vesnice a oceánu, kde místní často využívají možnosti vodních sportů, jako jsou plavání, plachtění a pádlování.