Byly doby, kdy byly na trhu dva typy panenek, a to panenka česací s dlouhými vlásky a panenka-miminko, která se vozila v kočárku. Tyhle časy jsou už dávno pryč a my žasneme v hračkářstvích. Samozřejmě, že „in“ jsou stále miminka, ta vždy budou, ale mezi nimi se objevily revoltující rebelky s barevnými vlasy a flitrovým oblečením, které nemají výraz hodňoučké holčičky, ale malé rošťandy. Na webu je najdete pod názvem L.O.L. Surprise hračky.

L.O.L. Surprise hračky nejsou totiž jenom panenky, ale i zvířátka, domečky a k nim různé doplňky. Pokud své dcerce koupíte jednou za odměnu kouli obalenou barevným lesklým igelitem (není vidět obsah), tak se smiřte s tím, že další tři roky nebudete kupovat nic jiného. Jinak řečeno, že na „wish listu“ vaší dcerky k narozeninám a k Vánocům nebude nic dalšího! :-)

O překvapení není nouze

Nezbývá vám nic jiného, než se smířit s tím, že po několik let budete podporovat sběratelskou vášeň vaší dcery a doma se vám budou hromadit celé edice L.O.L. Surprise. Výrobce těchto hraček ví dobře, proč hračky schovává do tajemných koulí a válečků. Překvapení dělá polovinu úspěchu. Když se obdarovaná probojovává skrz obaly a uvnitř nalezne panenku v převleku a úkolem je poznat, která rebelka se pod převlekem skrývá, vyvolává to v holčičkách nadšení… A nejen to – každá panenka vlastní zvířátko, které se kupuje zvlášť… :-)

Co vlastně umí

S konkrétní panenkou můžete:

  • Když jí dáte napít, může plakat, plivat nebo čůrat.
  • Může změnit barvu poté, co ji vykoupete v teplé nebo studené vodě.
  • Může změnit barvu vlasů poté, co ji učešete.
  • Každá panenka poslouchá jinou hudbu - balení obsahuje gramodesku a dětský gramofon.
  • Ke každé panence si můžete dokoupit i zvířátko (každé z dvanácti zvířátek je inspirováno jiným hudebním stylem a v balení je jeho hudební nástroj a kazeta s částí textu L.O.L. Surprise písničky).
  • Edice obsahuje interaktivní L.O.L. Surprise zvířátko, které reaguje na dotek, zvuk, hlas i pohyb, tudíž vám bude připadat jako živé. Vydává dohromady přes 60 zvuků, hýbe oušky, zavírá očička a vrtí ocáskem.

A kdybyste neměli dost

Někdy chcete dceři udělat velkou radost, navíc když vidíte, že její srdce prahne po toužebné hračce. Tou hračkou je domeček alias horská chata, ale pozor, výrobce píše, že „je dost velký pro všechny“, nenechte se zmást, je to domeček jen pro obyvatele L.O.L. Surprise světa… :-) Domeček se skládá z několika luxusních poschodí a pokojů. Nechybí zde zařízená koupelna i s toaletou, obývací pokoj i s jídelním koutem, velká ložnice a přímo obří šatník pro všechny oblíbené outfity a doplňky.