Pascal Soriot, který má australské a francouzské občanství, má sice nějaké nemovitosti v Evropě, ale od roku 1990 žije v Austrálii, a to na jižním předměstí Sydney. Nyní se rozhodl investovat do půvabného „víkendového“ domu nacházejícího se na severním předměstí. Nemovitost stála přibližně 8 milionů australských dolarů, tedy asi 129 milionů korun.

Nový dům má formu bungalovu, tedy přízemního domu, který zde má sedlovou střechu, velký obývací pokoj, jenž tvoří hlavní centrum celé budovy, a čtyři ložnice. Obývací pokoj je velmi přirozeně a půvabně propojen se zahradou, a to díky svým proskleným stěnám na dvou stranách a také díky použití stejné kamenné podlahy na lemu kolem domu a na zastřešené terase. Je pak velmi přirozené přecházet z interiéru na zahradu a obráceně, aniž by to působilo jakkoli rušivě.

Interiéry domu jsou rozděleny na relaxační a pracovní zóny a tomu odpovídá i volba materiálů vzhledem k údržbě. Koupelny a kuchyně jsou laděny do bíla a podlahy, obklady a v kuchyni pracovní deska jsou vyrobeny ze snadno omývatelných povrchů. Pokoje mají velké prosklené stěny vpouštějící do interiérů velké množství světla, díky čemuž celý dům působí velice prostorně, lehce a vzdušně. Také se zde používá mnoho dřeva v přírodní barvě, které dává interiéru velmi útulný a příjemný ráz.

V domě se nachází také domácí posilovna a nechybí ani kino a vinný sklep. Terasa na zahradě je plně vybavena pro zahradní party a posezení s přáteli a rodinou. Je zde zahradní gril i pohodlný nábytek a plné zastřešení chrání místo před případným deštěm.

Ředitel AstraZenecy se v polovině tohoto roku dostal více do povědomí lidí svým prosazením lokální výroby vakcíny proti covid-19 také na australské půdě. Oznámil, že se chce starat o bezpečnost obyvatel Austrálie, protože je to i jeho kontinent a je to jeho domov. Díky výrobě vakcín získala společnost vysoké zisky a z toho vyplynuly i vysoké odměny pro jejího ředitele. Za to je však mnoha akcionáři AstraZenecy kritizován.