Někdo si možná konečně postavil vysněný rodinný dům s rozlehlou zahradou na venkově nebo na kraji města, druhý zase nedá dopustit na byt v centru… Všichni ale máme jedno společné, chceme se v tom našem domově cítit příjemně a pohodlně. Pojďte s námi navštívit oblíbené osobnosti českého showbyznysu, které nás nechaly nahlédnout do většinou střeženého soukromí a pozvaly nás do svých zajímavých domů, útulných bytů či starosvětských chalup. Hledáte-li inspiraci pro vaši ložnici, předsíň, obývají pokoj, kuchyň nebo zahradu, možná právě na stránkách našeho speciálu najdete to pravé! Ovšem měli bychom si hlavně pamatovat, že ten správný domov vytvářejí především lidé, kteří v něm žijí, nikoli luxusní věci a drahé vybavení. A hned teď v úvodu vám můžeme prozradit, že úplně stejně to cítí i „slavné tváře“.

A koho tu tedy najdete? Nahlédnete do soukromí Heleny Vondráčkové, Anny Kulované, Michala Davida, Ivy Hüttnerové, Veroniky Žilkové, Zory Jandové, Světlany Nálepkové, Heidi Janků, Petra Jandy či Jiřího Krampola.

Speciál stojí 39 Kč a je v prodeji od 24.4. do 20.5.2013 ve vašich prodejnách s časopisy.

Pokud ale chcete modernější vydání, můžete si stáhnout celé číslo v elektronické podobě pro váš počítač, tablet či mobil. Zakoupit jej můžete na www.publero.cz.