Víte, že nemůžete postavit dva domy na jednom pozemku? Ne? Tak třeba tenhle problém našeho čtenáře řešíme v novém čísle časopisu DŮM&ZAHRADA.

Víte, co jsou modulové domy? To jsou domy, které můžete skládat jako Lego. Nevyhovuje vám, že ložnice je na sever? Tak přesunete modul na jih. Chtěli byste větší obývací pokoj? Tak přijedou dělníci, usadí do zahrad patky a pak z kamionu připevní k vašemu stávajícímu domu další modul a… Prostě variabilita dotažená do extrémů.

Kdo se zajímá o podlahy a jejich krytiny, tomu ukážeme nejnovější trendy. Třeba to, že čím dál více se prosazují přírodní materiály na úkor těch vyloženě umělých.

Máme tu také hodně čtení o IT v domě, kde odbornice na tuto problematiku rozebírá, co všechno můžete v domě řídit a regulovat z jednoho místa nebo dokonce přes internet. A když jsem u té elektřiny – nezapomeňte se podívat na článek o troubách. Poradíme, jak vybrat tu správnou.

A samozřejmě tu u nás najdete spousty a spousty zajímavého čtení o domech, zahradách, interiérech. Navštívíte mnoho zajímavých domů, ale i jednu zahradu. Tak pěkné čtení přeje vaše redakce nejčtenějšího časopisu o bydlení DŮM&ZAHRADA.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete na téměř každém stánku, u benzínové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 225 985 225.