Ať už sedíte u bazénu nebo pod střechou unimobuňky na stavbě během prudkého deště, můžete listovat v srpnovém čísle časopisu DŮM&ZAHRADA. Má opět spoustu zajímavých informací.

Třeba se tu dozvíte, jaké komplexní systémy můžete při stavbě svého domu žádat od výrobců. Víte třeba, že na trhu jsou překlady na okna, které mají v sobě kapsy na venkovní žaluzie, takže vám ty odporné plechové boxy nehyzdí fasádu? Nebo že si můžete pořídit schody či komín ve tvaru skládačky s návodem a snadnou montáží, kterou zvládne i průměrně šikovný kutil?

A co dál? Jestli jste někdy stavěli či rekonstruovali, tak vás jistě zaujal seriál rodiny Králových o rekonstrukci jejich domu. Jak neuvěřitelně ze života je. Jak typické zkušenosti pro české prostředí získávají. Tak třeba v tomto čísle vám bude paní Králová vyprávět, jak plánovala a stavěla kuchyni. Trvalo to přesně rok.

Máte doma malou koupelnu a chcete ji rekonstruovat? Určitě nevíte jak. Máte dát umyvadlo do kouta, nad vanu, samostatně… Kdo pomůže? My. Vezměte si tužku, papír a metr a pojďte s námi chytat inspiraci a vytvářet různé varianty. A samozřejmě tu u nás najdete spousty a spousty zajímavého čtení o domech, zahradách, interiérech. Navštívíte mnoho zajímavých domů, ale i jednu zahradu. Tak pěkné čtení přeje vaše redakce nejčtenějšího časopisu o bydlení DŮM&ZAHRADA.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete na téměř každém stánku, u benzínové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 225 985 225.