Tohle řešíme každý rok. Jakmile opadnou sněhy, modlíme se za sluníčko. Jakmile vyleze slunce, modlíme se za stín. Takže v tomto čísle se podíváme, jak je to s tím stínem. Ukážeme si, jak ochránit sebe, interiér i dům před pálivým sluncem. Vypočteme všechny možnosti, které si sami postavíme, nainstalujeme, připevníme.

A když už bude to horko, tak se podíváme i na bazény. Budeme se koupat bez starostí. Budeme přemýšlet o tom, jaký má správný bazén u domu být. Co má mít. A také co mít nemá.

Samozřejmě, že bychom nebyli časopis Dům&Zahrada, abychom se nevěnovali domům a zahradám. Začneme u těch domů. Tady vám představíme mýty, které kolují kolem dřevostaveb. A že jich je. S dřevostavbami je to podobné jako s letadly – lidé po nich pokukují, bojí se jich, poslouchají spousty pomluv a pak to jednou vyzkouší a jsou nadšeni.

Víme také, že v interiérech vás extrémně zajímá téma koupelen. A tak vám vycházíme vstříc. Články o nich jsou u nás velmi časté a i tentokrát jsme vám přichystali článek plný zajímavých nápadů a inspirace, jak mít koupelnu dokonalou.

Pojďme ale na zahradu. Nejenže jednu nádhernou navštívíme, ale také se budeme zabývat nádhernými ibišky, okrasnými travami nebo pomocníky na sekání trávy, ovšem ne té okrasné.

Prostě náš časopis je jako obvykle nacpaný až po okraj nápady a zajímavými inspiracemi. I proto nás vy čtenáři máte nejraději a podle všech statistik jsme nejčtenějším časopisem tohoto druhu na našem trhu. Děkujeme za přízeň a doufáme, že červnové číslo vás zase nadchne.

Samozřejmě, že toho máme mnohem víc. Mnohem víc. Jako vždy. A tak nezaváhejte a kupte si nové číslo na stáncích nebo si objednejte jeho předplatné.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete téměř na každém stánku, u benzinové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 272 015 015.