Když jsme minulý rok vydali speciál Na venkově, ani jsme netušili, jaký bude mít úspěch. Dokonce si lidé u nás chtěli zaplatit předplatné časopisu. Ne, není to samostatný časopis, ale speciální číslo našeho nejčtenějšího časopisu o bydlení Dům&Zahrada.

A tak bylo nasnadě, že když se tak líbí, tak uděláme za rok další. Rok uběhl a vy si můžete pořídit nové číslo, které vás zaručeně nadchne znova. Už třeba ty návštěvy – nádherné chalupy i zahrady. Úžasná zákoutí vypiplaná do posledního detailu.

Ovšem dřív, než vydechnete obdivem, nasajte ještě tu vůni pečeného chleba. Chleba, který skutečně jako by ze stránek našeho časopisu voněl. Ovšem budeme vařit i dál, a to s Janou Vlkovou, českou přední odbornicí na jedlé kvítí a býlí. Nebo si popovídáme o těch sladkých i kyselých jednohubkách, které potkáváme v našich lesích i na zahrádkách. Probereme vše od malin až po angrešt.

Hodně se také věnujeme psům. Vybíráme jak druhy vhodné na zahradu, tak i popisujeme, jak takovou zahradu pro psy přizpůsobit, jaké postavit psí boudy…

V tomto speciálu je toho opravdu hodně. Najdete tu tipy na dekorace, rady pro zahrádkáře, budeme vybírat pořádná kamna, popovídáme si o zahrádce na okenním parapetu.

Speciál Na venkově za 49 korun najdete ve všech dobrých obchodech a trafikách, kde obvykle kupujete i časopis Dům&Zahrada.