Opakování je matka moudrosti, takže každý rok opakujeme, jak postavit dům. Samozřejmě, že nechceme psát neustále o tom samém, a tak se snažíme neustále nacházet témata nová a ta stará uchopit jinak. Příkladem budiž tradiční tabulka cen stavebních prací. Tentokrát jsme ji pojali trochu jinak. Vytvořili jsme modelový příklad a náš stálý spolupracovník, stavební inženýr Roman Brabec jej nacenil. Bez příkras a pěkně na rovinu vytáhl problém, který nakonec řeší prakticky každý – podcenění nákladů. Stejně tak tu máme nově i ukázky domů, které postavily samotné firmy nebo si je vzaly „pod patronát“. Takže uvidíte správně postavený dům z cihel, pórobetonu, se špičkovými okny i vytápěním… Kdo chce naopak co nejjednodušší a přímý postup k novému domu, jsou tu domy katalogové. A pak samozřejmě probíráme všechny důležité materiály, komponenty a financování takového domu.

Ale ani na ostatní rubriky jsme nezapomněli. Třeba tu řešíme, co s prostorem v podkroví. Tohle je místo, kde není tak jednoduché přestavět nábytek. Ono často není kam, protože tam překáží šikmá střecha. Takže tohle téma je opravdu náročné.

Hodně jsme se zastavili také u designu. Aby také ne, vždyť proběhl další ročník Designbloku, největší přehlídky nejen českého designu u nás. Dáváme k dobru několik zajímavých produktů, které by vás mohly zajímat.

A ani na zahrádku nezapomínáme. Protože se blíží Vánoce, nabízíme krásnou inspiraci na vánoční osvětlení. Kdo raději pěstuje, tomu nabízíme články o populárních rostlinách – vřesech a bobkovém listu.

Tak snad si vyberete a budete spokojeni s naším výrazně rozšířeným vydáním. Pokud chcete informací víc, máte k dispozici samozřejmě i naše internetové stránky, kde je ohromný archiv článků už od roku 1999!

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete téměř na každém stánku, u benzinové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 272 015 015.