Zajímat by vás to mohlo o to víc, že hlavním tématem čísla jsou vaše otázky. Těch máme v redakci každý měsíc dost. Přichází nám mailem, telefonujete je, občas dostaneme ještě i dopis a taky přes náš web se jich sejde velká spousta. Každé číslo tak má náš stálý spolupracovník Roman Brabec, stavební technik a projektant, co dělat, aby vše zodpověděl. Ale stále to nestačí. A tak jsme nechali devět otázek stranou a udělali z nich jeden zvláštní článek. Jejich společným jmenovatelem je úspora. Ať už úspora peněz při stavbě, úspora na energiích apod. Prostě to, co chcete vědět, abyste ušetřili. Tyto otázky pak zodpověděli odborníci z firem, které se danou problematikou zabývají.

Druhé technické téma se zabývá dveřmi. A to jak dveřmi spíš hodně funkčními – tedy vstupními, do garáže, na terasu apod., tak i těmi spíš krásnými – interiérovými. Najdete tu jak důležité informace, tak i zajímavou inspiraci ohledně novinek na trhu.

V interiéru různorodě

To interiérové články nabídnou hodně zajímavý rozsah. Podíváme se na nádheru skla, budeme se snažit ho nerozbít při velké polštářové bitvě, a jelikož to asi nedopadlo dobře, budeme tam muset pořádně uklidit. Tři krásné inspirativní články pak doplňuje čtvrtý zajímavý o kuchyních a pořádku, který zde můžeme dodržovat.

Náš seriál o ekologii pokračuje zajímavým tématem o odpadních vodách. V minulém čísle jsme si povídali o čističkách odpadních vod, tentokrát to jsou septiky a jímky. Na zahradě se zase zasníme pod jabloněmi a hrušněmi a budeme nejen vzpomínat na jejich staré odrůdy.

A co na zahradě? Budeme v pohodě sedět ve stínu u grilu, natrháme medvědí česnek, který se skvěle hodí do bylinkového másla, a popovídáme si o rostlině se zvláštním názvem Bugenvilea.

Tak vám přejeme krásné odpočinkové chvilky s naším časopisem. Kdo neví, kde ho sehnat, najde ho u většiny stánků s časopisy, u čerpacích stanic nebo třeba v obchodech Lidl.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete téměř na každém stánku, u benzinové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 272 015 015.