Přemýšleli jsme, jak to udělat, abychom dodrželi ten zajímavý přehled novinek, které každý rok prezentují stavební a na ně přidružené dodavatelské firmy. Jenže bonusem toho, že vám napíšeme, jaké novinky na trhu jsou, je právě ten veletrh, kde si můžete ty novinky sami prohlédnout. To jsme ale v časovém předstihu, v jakém se časopis píše, netušili, jestli veletrh vůbec bude. Ani když píšeme tyto řádky, nic není jisté. Naplánovaný je, ale…

A tak jsme vymysleli, že ty novinky probereme retrospektivně. Za ten rok se novinek nastřádalo jistě hodně a mnohé už jsou na trhu a je možné se na ně podívat jak u samotných firem, tak třeba i někde na stavbě. A tak jsme oslovili ohromné množství firemních zástupců, zda by neposkytli alespoň dvě novinky z jejich portfolia. I zde jsme předpokládali, že COVID-19 se podepíše na množství odpovědí. Jenže jsme byli překvapeni a doslova zahlceni novinkami. Nakonec jsme museli i rozsah stavební části zvětšit. A stejně to nestačilo!

Každopádně tento velmi zajímavý přehled moderních materiálů, komponent, technologií i elegance můžete nyní v časopisu najít.

Nejen stavba

Ovšem v časopisu máme i jiná zajímavá témata. Třeba rozhovor s Věrou Machoninovou – slavnou českou architektkou, která společně se svým manželem stojí za stavbou mnoha zajímavých domů, jako jsou obchodní dům Kotva, lázeňský hotel Thermal v Karlových Varech apod. Je to rozhovor věru zajímavý, kde Věra Machoninová například vzpomíná na to, jak bojovala s komunistickými pohlaváry a jak nakonec zvítězila.

Pohled do interiéru tentokrát zaujme zajímavým kontrastem – v jednom článku se zabýváme kouzlem patiny, a ve druhém naopak efektem chromu. Ale protože z našich dotazníků mezi čtenáři víme, že nejžádanější jsou články o koupelnách, tak tu také jeden máme, tentokrát se věnujeme koupelnovým bateriím.

Zahradní témata jsou samozřejmě podzimní. Takže se podíváme na to, jak zazimovat bazény, a to pěkně podle jejich konstrukce a druhu. Budeme mulčovat, pohladíme solitérní traviny a mezi léčivkami se podrobně podíváme na proskurník lékařský.

V neposlední řadě bychom chtěli upozornit na zajímavou nabídku předplatného. Kdo si ho objedná, dostane od nás kávovar! Tak dobrou chuť, krásný den a hlavně buďte zdrávi!

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete téměř na každém stánku, u benzinové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 272 015 015.