V téhle divné době jsou stálé věci vzácností. Na nás se zatím můžete spolehnout. Znovu přinášíme náš časopis Dům&Zahrada, který je už čtvrt století stálicí českého časopiseckého trhu. A protože máte o nás stále zájem a chcete stále mít spousty informací, tak přinášíme i v tomto listopadovém čísle mnoho krásy i inspirace. Tak například se zamýšlíme nad tím, že dnes je moderní mít dům takzvaně chytrý, ale nikdo vám vlastně neřekne, jestli to chytrý znamená mít víc, nebo méně drátů? Je lepší nést informace po drátech, nebo wi-fi, bluetooth apod.?

Nebo spíš přemýšlíte o zelené střeše? Nemyslíme zelené tašky, ale pořádnou zahrádku na čepici domu. A tak v listopadovém čísle probíráme, jak se dělají, jaká musí být skladba střechy, jaké rostliny se vysadí…?

Aktuálně

V interiéru rozebíráme více než aktuální téma – domácí pracovny. Jak má vypadat, jestli je třeba mít samostatný pracovní stůl, či ne, zda je dobré mít pracovní židli, nebo se spokojíte s židlí u jídelního stolu? Z dalších článků jistě zaujmou rady pro výběr domácího robotického vysavače nebo se probereme osvětlením. Tentokrát ale nebudeme chtít počítat lumeny a hledat, kolik wattů má ta která žárovka. My se budeme zabývat světlem jako dekorací.

A až přelistujete dál k zahradě, najdete zajímavé články o využívání šedé vody nebo o kompostování. V zahradním zákoutí pak prolistujeme články o brslenech, sklenících nebo diviznách.

Tak krásné čtení. A nebojte, tahle divná doba přejde. Zatím čtěte a odpočívejte.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete téměř na každém stánku, u benzinové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také telefonicky na 272 015 015.