Speciál Na venkově je trochu odlišný od klasického Domu&Zahrady. Nesnažíme se tu představovat nejmodernější technologie ve stavebnictví, interiérovém designu nebo moderní přístroje. Snažíme se zde o přístup poněkud konzervativnější, klasičtější, voňavější. A tak se sice můžete s námi vypravit na návštěvy, ale tak trochu jiné. Podíváte se spolu s námi na zajímavé chalupy – jednu modernější a jednu opravdu historickou. Stejně tak se budeme společně zajímat i o trochu specifičtější oblast – venkovní kuchyně. No na zahradě tak nějak víc chutná, všimli jste si toho? A když se tam jídlo i připraví, chutná dvojnásob. Takže tu najdete inspiraci jak pro opravdové vaření, tak i pro posezení a jídlo.

A protože zahrada je hlavně o rostlinách, většina našeho speciálu je právě o těch voňavých a krásných záhoncích a stromech. Třeba se projdeme pod třešněmi, uděláme si z nich nějaké dobroty, jahody vložíme do forem a upečeme vynikající dorty nebo dokonce jahodové lasagne. Popovídáme si o subtropické zahradě, o zahradě bylinkové, zjistíme, že pes a kočka k zahradě také patří…

Prostě spousta krásného a zajímavého čtení vás čeká ve speciálu Na venkově, který vám přináší oblíbený časopis Dům&Zahrada. Pokud byste ho chtěli, najdete ho ve stánku s tiskovinami nebo si ho můžete objednat na https://www.mojepredplatne.cz.