Léto to rozbalilo naplno, horko vyrazilo zběsile nad třicet stupňů a my vyrážíme k vodě. Pořádně se osvěžit, vykoupat, dát si zmrzlinu. A co naše zahrádky? Nemyslíme ty u hospod, ale ty zeleninové a květinové. No samozřejmě, že tady jde o vodu také. Musíme zalévat a zalévat, aby ty naše výpěstky nezemřely žízní. Přesto… Právě teď asi v záhonku klečet nebudete, takže je tu čas na naše nové číslo Domu&Zahrady. V něm najdete zase spoustu zajímavých věcí. Tak například…

  • Víte, že skla v oknech nejsou jen tak obyčejná? Že mohou mít spousty vlastností, o kterých vůbec nemusíte vědět? Že není jedno, jestli jsou dvě skla v jednom okně stejně silná, že lze objednat okna, která nepropustí do interiéru tolik světla a tepla? Sklo není obyčejná věc. Dokonce je toho tolik, že to vyšlo na celý jeden velký článek.
  • Je léto a myslet na tepelná čerpadla se zdá hloupé, ale opak je pravdou. Právě teď je zapotřebí kopnout do země, abyste měli na podzim v domě teplo. Takže tepelná čerpadla ze všech stran – to je další článek ve stavební části.
  • Ten hic se nedá vydržet jinak než pořádným chlazením? Tak co byste řekli na výrobníky zmrzliny a ledu? To může být zajímavé, ne? Taková domácí zmrzlina kdykoli :-)
  • Interiérové solitéry. To jsou kusy nábytku, které nejsou pro to, aby někde zapadly pod nánosem věcí. Je to nábytek výrazný, který teprve dělá ten správný pocit z interiéru. Nemusí být ani drahé, ale leckdy si prostě neodpustíme koupi něčeho, co stojí víc. Třeba nějakého pohodlného křesla od slavného designéra.
  • Do zahrady se vydáme za liliemi nebo za jestřabinami. To vám je ale nádhera! Tak si články přečtěte, ať víte, které kultivary jsou ty ideální pro vás.
  • A protože je horko, je nasnadě se zeptat, zda není lepší udělat třeba takovou zahradu, která to horko vydrží. Zahrada na plném slunci má jiné charakteristiky než ta ve stínu.

Tak co, vybrali jste si? Pokud ano, můžete si časopis koupit v každé trafice, na pumpách, v Lidlu a dalších obchodech. Nebo si ho i předplaťte. Tak krásné čtení.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete téměř na každém stánku, u benzinové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také telefonicky na 272 015 015.