Začíná jaro a tak začneme ve výčtu toho, co najdete u nás na stránkách Domu & Zahrady 4/23 právě v rubrice zahrada. A máme tady něco pro ty, kteří se neustále potýkají s trávníkem. Hned dva články jsou na něj zaměřeny. Pro ty, kdo se nechtějí pořád vláčet se sekačkou, máme tipy na robotické sekačky. Jsou stále výkonnější, efektivnější, mají vyšší výdrž a představte si, že některé už dokonce ani nepotřebují ty kabely, které jim vymezují prostor.

Ovšem najdou se i tací, co s trávníkem bojují jinak. Nedaří se mu a nedaří. Co s tím? Je docela dobré se zamyslet a říct si, jestli ten trávník vlastně potřebujete. Co takhle vysadit půdopokryvné rostliny? Nebudou lepší? Jaké ty rostliny jsou? Musí se s nimi něco dělat? To je celkem zajímavé téma, že?

A pak tu máme ještě něco, co je dnes hodně důležité. Zahrada je sice krásná věc, ale jen pro toho, kdo nemá alergie. Jenže spousta lidí ty alergie dnes má. Co s tím? Není lepší tu zahradu vydláždit? A víte, že ne? I krásná zahrada může být pro alergiky příjemná.

Pestrý interiér

V interiéru najdeme docela pestrou paletu článků. Je tu třeba zajímavé povídání o bezpečném domově, kde se děti nezraní. Nebo tu nabízíme ty nejaktuálnější trendy v obkladech do koupelny i kuchyně. A také vás pozveme do opravdu povedené proměny jednoho obývacího pokoje a kuchyně.

Pojďme se ale podívat na zajímavé články i ve stavbě. Víte, co je to CLT? To je stavební materiál, který se stále více rozšiřuje. Dokonce tak moc, že jeden z jeho největších výrobců v Evropě postavil jeden závod na Vysočině. Ohromný závod. Ostatně tyto dřevěné panely mají také ohromné vlastnosti. Jen se na to podívejte.

A pak tu máme ještě jeden článek, který jste zcela jistě ještě u nás neviděli. Je totiž o rozvodech internetu v domě. Probíráme možnosti, jaké jsou, aby internet byl i v tom nejzapadlejším pokoji, co se vyplatí, kde je to už technologicky moc náročné, a kde to naopak bude chtít přitlačit…

Prostě časopis zase plný skvělého čtení. Tak se bavte, inspirujte a užívejte jara!

klasickém tištěném

Ať vás už zaujalo cokoli, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete téměř na každém stánku, u benzinové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také telefonicky na 272 015 015.