Ivory Lodge Lion Sands, jižní Afrika

Ivory Lodge nabízí svým hostům zážitek přímo v africké buši. Mimořádně krásný, jednoduchý a nadčasový design chatek se skládá z oceli, dřeva, rákosí, skla, vody a písku. Každá z 8 vil má svůj bazén, nádherně zařízenou ložnici a obývací pokoj.

Hapuku Lodge + Tree Houses, Nový Zéland

Hapuku Lodge + Tree Houses je moderní ubytování nacházející se na farmě s chovem jelenů, 12 km severně od novozélandského města Kaikoura. Domky na stromech jsou navrženy tak, aby doplňovaly okolní prostředí. Jejich velká okna poskytují působivý výhled na dramatické hory Kaikoury a Tichý oceán.

Keemala, Thajsko

Zakřivené tvary a velmi neobvyklá architektura jsou nápaditými prvky obydlí Keemala, které se nachází daleko od rušných turistických míst na Phuketu a má výhled na vesnici Kamala a Andamanské moře.

Post Ranch Inn, USA

Hotel Post Ranch Inn se nachází na útesech kalifornského regionu Big Sur a nabízí dokonalý výhled na oceán. Každý stromový domek je vybaven velkou manželskou postelí, sedátkem u okna, psacím stolem, krbem a střešním oknem, kterým můžete každý večer z postele pozorovat hvězdy.

Treehotel, Švédsko

Treehotel je komplex několika samostatných ubytování na stromě. Nachází se v divokém Laponsku a jsou zavěšené 4-6 metrů nad zemí. Poskytují nádherný výhled na údolí řeky Lule, nekonečné lesy a mohutnou řeku. Zrcadlová kostka (Mirrorcube) je nejzajímavějším zařízením a je zamaskovaná zrcadlovými stěnami, které odrážejí polární záři a okolní lesy.