Zpěvačce Adele začíná nový rok koupí luxusního sídla Sylvestera Stallona, které bylo poprvé uvedeno na trh v lednu 2021 za 110 milionů dolarů. V květnu pak cenu snížil na 85 milionů dolarů. Adele ho ale údajně dokázala získat za pouhých 58 milionů dolarů.

Tento dům bude již čtvrtou nemovitostí Adele v Beverly Hills, přičemž její druhý nejnovější přírůstek byl zakoupen od Nicole Richie v červnu 2021. Mezi její nové sousedy bude patřit Eddie Murphy a Denzel Washington.

Moderní nemovitost působí zvenčí i zevnitř opravdu velkolepě. Má 8 ložnic a 12 koupelen. Díky domácímu kinu, doutníkové místnosti a stylovému baru vyrobeného na zakázku je dům vhodný pro pořádání večírků.

Součástí domu je formální obývací pokoj s plátnem zobrazujícím světoznámou ulici Rodeo Drive v Beverly Hills. V patře se nachází hlavní apartmá se saunou, parními lázněmi, dvěma vanami a rozsáhlou terasou. Sloupy, vysoké stropy a zdobená svítidla v celém objektu navozují pocit elegance. K dispozici je také klimatizovaná garáž pro osm aut a umělecký ateliér.

Místnosti v přízemí jsou vybavené francouzskými dveřmi vedoucími na dvorek, kde se nachází jamkové hřiště, venkovní posezení a infinity bazén s dechberoucím výhledem. Součástí nemovitosti je také dvoupatrový dům pro hosty se dvěma ložnicemi a plně vybavenou kuchyní.