Zpěvačka Adele vlastní několik nemovitostí v Beverly Hills, ale zřejmě se rozhodla ponechat si pouze tu, kterou nedávno koupila od Sylvestera Stalloneho za 58 milionů dolarů. Dům, který prodává, leží na pozemku o rozloze 0,57 akru, měří 1680 metrů čtverečních a disponuje 4 ložnicemi a 3,5 koupelnami.

Toto okouzlující dvoupatrové sídlo v „hamptonském” stylu se nachází ve střežené čtvrti, kousek od kaňonu Coldwater. Když projdete dvoukřídlými vstupními dveřmi, spatříte halu s točitým schodištěm. V přízemí se nachází hlavní apartmá s krbem, skříněmi a přepychovou koupelnou. Kromě toho je tu také kuchyně šéfkuchaře, která se otevírá do formální jídelny, obývacího pokoje s krbem a dřevem obložené pracovny.

Ze všech těchto místností je výhled do dvora, kde se nachází bazén, lázně, venkovní kuchyně, zeleninová zahrada, ovocné stromy a sportovní hřiště.

V patře najdete dvě rodinné ložnice s koupelnami, velkou hernu, pokoj pro hosty, prádelnu, kancelář asistentky, bezpečnostní místnost, tělocvičnu, pokoj pro zaměstnance a lázně.

Zdroj: profimedia.cz. architecturaldigest.com