Vůbec poprvé bude ikonické chicagské sídlo z filmu Sám doma k dispozici fanouškům k přenocování. Velký bratr Kevina Buzz McCallister (Devin Ratray) se připojí k tisícům hostitelů na Airbnb a otevře dveře překrásného rodinného domu.

„Možná si mě nepamatujete jako obzvlášť vstřícného, ale vyrostl jsem a rád bych se s vámi o těchto prázdninách podělil o svůj rodinný dům – dokonce i o pizzu. Jen se tentokrát snaž nepustit mou tarantuli, Axle," říká Buzz.

Zatímco jsou McCallisterovi na každoroční cestě, jen čtyři hosté dostanou příležitost znovu prožít své oblíbené scény z prázdninové klasiky a nechat své vnitřní osmileté já volně pobíhat po domě bez rušení otravných vetřelců. Ubytovat se můžete za pouhých 25 dolarů! Rezervace budou spuštěné 7. prosince 2021 ve 13:00 na Airbnb. Ubytování je součástí propagace nového filmu Home Sweet Home Alone.

Během pobytu se hosté mohou těšit na útulnou sváteční atmosféru s množstvím blikajících světýlek, dokonale ozdobený vánoční stromeček, spoustu nastražených pastí a překvapivě pálivou vodu po holení. Pochutnají si na té nejlepší chicagské pizze a ikonickém mac & cheese připraveném v mikrovlnné troubě. Setkají se také se skutečnou tarantulí.

Dům z červených cihel v gruzínském stylu má 4 koupelny, velkou kuchyni a pět ložnic, včetně čtyřpokojového hlavního apartmá, které se rozprostírá přes celé západní křídlo domu. Byl postaven v roce 1920, a když se natáčel první díl Sám doma, patřil Johnovi a Cynthii Abendshienovým. Pár ho nevlastnil příliš dlouho a už ho produkční společnost oslovila s přeměnou jejich nového domova na natáčecí kulisu pro film. Rodina Abendshienových souhlasila a žila v domě i během natáčení filmu. Nyní dům obývají noví majitelé.