Dům je v New Jersey na pozemku o slušné výměře 2,2 hektarů. Však také dům potřebuje spoustu místa, vždyť je v něm 32 dvoulůžkových pokojů (!), divadlo, krytý bazén, bowlingová dráha i nahrávací studio. Dům byl postaven v roce 1980 a před současnými majiteli jej vlastnil Eddie Murphy. Ten ještě neměl v této rezidenci uměleckou galerii, kterou tam nechali zpěváci postavit.

Ostatně se podívejte do interiéru. Tradiční „viktoriánské“ interiéry jsou vybaveny silně moderně a jsou doplněny díly moderních umělců. A ne ledajakých. Najdou se tu díla od umělců, jako je Kaws, Maya Hayuk, Jean-Michel Basquiat, Andy Warhol, Ernie Barnes či Keith Haring.

V roce 2013 koupili zpěváci od Eddiho Murphyho dům za 10,4 a 1,7 milionu dolarů (jde o peníze za dům a ještě kus pozemku) a vložili do něj další dva miliony na rekonstrukci. Současná cena 14,9 milionu dolarů tak vlastně kopíruje vložené peníze do domu.

Související články

Kam Alicia Keys a Swizz Beatz půjdou bydlet teď? To ještě uvidíme. Nemovitostí mají dost a stěhují se celkem pravidelně. Předtím například bydleli v New Yorku v bytě po Lenny Kravitzovi.

Foto: Prominent Properties Sotheby's International Realty