Herečka Angela Lansbury po sobě zanechala nejen velké kulturní dědictví, ale také svůj domov, v němž pobývala přes 40 let. Až jej uvidíte, nebudete se jí divit. Nemovitost je k prodeji za bezmála 4,5 milionu dolarů. Sama dům koupila za krásnou cenu – 925 tisíc dolarů.

Útulný dům obklopený přírodou

Tato převážně jednopodlažní rezidence ve španělském stylu byla postavena v roce 1962. Najdete v ní čtyři ložnice a čtyři koupelny. Dům je na pozemku obklopeném vzrostlými listnatými stromy.

Většina domu je chráněna bránou a vysokou zdí, která zajišťuje dostatek soukromí a klidu. Při stavbě domu byl kladen důraz na dostatečné prosvětlení prostor, světlo do každé místnosti proniká kombinací světlíků, oken na chodbách či prosklenými francouzskými okny. K zakřiveným hliněným střešním taškám ladí čtvercové terakotové dlaždice v celém interiéru.

Na dům se můžete podívat také na videu:

Zdroj: Youtube

Najdete zde spoustu dřeva

Interiér domu nebyl zařízen na první pohled přepychově – největší roli zde hraje klid, pohoda a pocit útulnosti. Zaujmout vás mohou klenuté dřevěné stropy a odhalené trámy. Kuchyně pozvolna přechází do útulného snídaňového koutku hned vedle krbu. K dispozici je zde také hlavní apartmá se střešní ložnicí a velkou koupelnou. Hlavní ložnice se může pochlubit dalším velkým krbem.

Protože je pozemek velký téměř půl akru, byla na pozemku vytvořena zahrada v anglickém stylu, kde najdete také spoustu stromů. Pozoruhodná je také terasa obklopená bazénem se ztmaveným dnem.

Nemovitost je obklopena dalšími domy slavných osobností, mezi její sousedy patřili Alexandra Daddario, Jim Carrey a režisér Craig Gillespie.

Zdroj: architecturaldigest.com, mansionglobal.com, dirt.com