TO TU JEŠTĚ NEBYLO! Časopis Dům a Zahrada ve spolupráci se společností Marimex připravil jedinečnou letní nabídku, v rámci které máte možnost objednat si do 5.7.2011 vybrané produkty za exkluzivní cenu.

Pokud si vyberete některý z následujících balíčků - stačí jej jednoduše objednat na e-mailu: spokojenyzakaznik@sanomamedia.cz

Akční nabídka č.1

Bazén Tampa Ocean 3,05 x 0,76 m s kartušovou filtrací. Tento bazén si zamilují nejen děti, ale i rodiče. Rozměr bazénu Tampa je vhodný pro menší ratolesti. Během pár minut je bazén připraven k použití. Stačí pouze nafouknout horní límec a voda se již o vše postará sama. Velmi nenáročný na údržbu.

Vysavač Clean Vac - vysavač pro všechny typy nadzemních bazénů. Ohřev solární kruhový Pyramida - ohřev je určený pro nadzemní i zapuštěné bazény. Šetrný k přírodě i k Vaší peněžence. Ventil kulový k solárnímu ohřevu - obtokový ventil pro solární ohřev. AQuaMar Chemický set Start - Set jak pro začátečníky s bazény, tak pro zkušené uživatele, kteří ocení především obsahové vyvážení setu. Set uplatníte za každé situace. Od regulace pH vody po konečnou údržbu vody připravené ke koupání.

To vše jen za 5999,- Kč Nabídka platí pro prvních 50 objednávek Původní cena sestavy je 7149 Kč. Využitím akční nabídky celou sestavu získáte za 5999 Kč a ušetříte 1150 Kč.

Akční nabídka č.2

Relax pool - nafukovací vířivý bazén s ohřevem. Cítíte se často unavení? Potřebujete zregenerovat organismus? Chcete pořádat netradiční zahradní párty? Dopřejte si luxus vířivé vany za dostupnou cenu. Jednoduše bazén nafouknete pomocí přiložené filtrace a napustíte vodou. Zapojíte do el. sítě a pak už si jen užíváte masážního proudění vody a bublinek. Voda může být vyhřátá až na 40 stupňů Celsia. Uvnitř je místo pro 4 dospělé osoby. Whirpool - set chemický - nejpoužívanější produkty z řady kyslíková chemie pro údržbu vody vířivých van v jednoduchém chemickém setu.

To vše jen za 12990,- Kč Nabídka platí pro prvních 100 objednávek Původní cena sestavy je 17980 Kč. Využitím nabídky sestavu získáte za 12990 a ušetříte 4990 Kč.

Akční nabídka č.3

Infrasauna Deluxe 3000 - Infrasauna vhodná pro dvě osoby. Teplota kolem 60 stupňů Celsia, kterou si vychutnáváme v prostředí domácí sauny, především uvolňuje tělo a také pomáhá zbavit se námahy a stresu. Díky své podobě s finskými saunami je oblíbena velkou částí zákazníků.

Infrasauna jen za 20990 Kč Nabídka platí pro prvních 20 objednávek Využitím akční nabídky ušetříte 2000 Kč.

V objednávce uveďte číslo vybraného setu, jméno, příjmení, dodací adresu, telefonní kontakt, e-mail. Akce platí do 5.7.2011.

Dům a Zahrada Vám přeje krásné prožití letošního léta!