Jelikož se snažíme zkvalitňovat naši nabídku pro čtenáře, server www.dumazahrada.cz začal spolupracovat se známým realitním webem www.bezrealitky.cz. Můžete tedy i od nás vkládat své inzeráty na domy, byty či pozemky. Stačí kliknout v našem menu na ikonku bezrealitky a vyplnit požadovaný formulář. Váš inzerát se tak během chvíle může objevit na prvním a největším tržišti nemovitostí.

Co je bezrealitky.cz?

Server https://www.bezrealitky.cz vznikl jako odpověď na stále se rozrůstající trh s nemovitostmi a bohužel i stále se množící realitní agentury. Jejich práce mnohdy nepřinášela ty pravé výsledky a mnoho lidí se raději snažilo snížit cenu nabízené nemovitosti o provizi, kterou by jinak muselo realitní agentuře zaplatit. Na českém trhu je server od října 2007. Majitel nemovitosti tedy vloží inzerát a zájemce o inzerát již kontaktuje přímo tohoto majitele, není tedy nutný prostředník a majiteli ani zájemci nevznikají žádné provizní náklady.

Za tu dobu se server stal lídrem na trhu. Už nabídl 63 000 nemovitostí k prodeji a dalších asi 20 000 k pronájmu. Za jeden den se zde inzeráty zobrazí uživateli více než stotisíckrát.

„Základní filozofií a klíčem k našemu úspěchu je neplatit zbytečně žádné peníze navíc, jak tomu bývá při využívání služeb realitních kanceláří,“ vysvětluje Pavel Seiner z bezrealitky.cz a dodává: „S tím souvisí další velká výhoda. Kupující jedná přímo s prodávajícím, veškeré aktivity jsou transparentní a průhledné, o konečné ceně se může vyjednávat.“

Ukazatelem, že tento model funguje, je také velmi nízké procento reklamací – to nedosahuje ani desetinu procenta. „Znamená to, že z 1 215 plateb je pouze jedna problémová a všechny reklamace byly vyřízeny kladně,“ potvrzuje Seiner.

Bezrealitky.cz připravuje několik novinek. První z nich je již započatá spolupráce s obcemi, městy, bytovými družstvy a dalšími subjekty, které jsou přímými majiteli nemovitostí. Pilotním městem tohoto projektu je Kutná Hora. Trh s nemovitostmi se touto spoluprací výrazně rozšíří.