Lidé, kteří mají rádi barvu a mihotající se plameny ohně, jásají. Pořízení krbu zůstávalo nevyslyšeným přáním, které většinou nebylo v silách jednotlivce splnit. Proto se do plamenů zasněně díváme jen v létě, kdy na zahradách a v pergolách večer zatápíme kvůli grilování a právě kvůli atmosféře. Biokrb je ideálním doplňkem zejména pro ty, kteří nemají možnost mít ve svém domě či bytě tradiční krb.

Ti, kteří si krb chtěli pořídit, ale měli hrůzu z vynášení popela, špíny, prachu a nedej bože z kouře, který by nepříjemně zahltil obývací pokoj, mohou tyto své strachy rovnou škrtnout. V biokrbech nevzniká žádný kouř ani nepříjemný zápach a při spalování vzniká pouze oxid uhličitý, který je zcela zdravotně neškodný. Biolíh, což je palivo do biokrbů, je absolutně ekologická tekutina, která se vyrábí na rostlinném základě. Zapomeňte na blafání, prskání, praskání, které vzniká při hoření dřeva, oheň v biokrbu hoří krásným a klidným plamenem.

Pláště biokrbů jsou z kvalitní oceli, a všechny prvky jsou potaženy práškovou barvou odolnou vůči teplu a poškození. Produkty jsou vybaveny nastavitelným hořákem z nerezové oceli pro biopaliva. Biokrby do interiéru jsou vybaveny tvrzeným sklem, které zajišťuje bezpečnost při používání. Biokrb lze umístit opravdu kdekoli. Existují takzvané stolní biokrby, kde plamen hoří mezi dvěma tabulkami skla. Do biokrbu můžete nalít do mističky aromaterapeutický olej, a tak uvést do našeho interiéru jedinečnou vůni, která zlepší naši pohodu a náladu.

Z nabídky biokrbů si vybere každý – koupit si můžete biokrb volně stojící nebo vestavěný, klasický portálový nebo závěsný anebo si lze pořídit biokrb na terasu či zahradu. A ještě jeden bonus na konec, který jsme teď v parném létě nezmínili: Biokrb je skvělý při sychravých podzimních a zimních večerech, protože nejenže vytvoří magickou atmosféru, ale je také výhřevný.