Ačkoliv dům patří známé americké hvězdě, je z ulice takřka neviditelný. Celý je totiž ukrytý za živým plotem, který bude novým majitelům domu poskytovat potřebné soukromí.

Jednopodlažní dům prošel rekonstrukcí

Herec koupil tento bungalov, v němž najdete dvě ložnice a dvě koupelny, v prosinci roku 2004. Zanedlouho poté jej nechal zrekonstruovat a nově zařídit. Na návrhu interiéru se podílela místní bytová designérka Santillana de Chanaleillesová.

Útulný a se spoustou přírodních prvků

Interiér domu byl zařízen v přírodním a velmi útulném stylu, v němž se budete cítit, jako byste byli na nikdy nekončící dovolené. Zaujmout vás mohou například stropy vyrobené z recyklovaného dřeva, ale i ladící dřevěné podlahy.

Centrem domu je obývací pokoj

Hlavním prostorem domu je obývací pokoj propojený s kuchyní a jídelní částí, ta je od zbytku místnosti oddělena barem. V obývacím pokoji najdete dominantu ve formě vsazeného krbu. Skrze francouzská okna se dostanete na stíněnou pergolu, odkud se dostanete na další posezení. Kromě toho zde nechybí ohniště, grilovací kout či vířivka.

O herci se dozvíte pár zajímavostí zde:

Zdroj: Youtube

Na zahradu se dostanete také z obou ložnic – obě mají stejná francouzská okna, jako jsou v obývacím pokoji.

Užitná plocha domu je 146 metrů čtverečních. Herec jej nabízí za 2,4 milionu dolarů. V korunách je to 51 milionů. Samotný herec jej před lety kupoval za 1,2 milionu dolarů.

Zdroj: mansionglobal.com, nypost.com