Původně sice dům koupil jen za 750000 GBP, ale další statisíce ho stála přestavba se stavebními úpravami. Prodloužil obývací pokoj na jedné straně domu a kuchyň na druhé straně. Horní poschodí pak nechal rozšířit o dvě ložnice, takže jich tam dnes najdeme pět. Do domu se nastěhoval v roce 2000.

Celý dům je postaven z červených cihel a opatřen několikadílnými okny. Cihly z obou stran tvoří ornamenty a okna jsou vyplněná skly členěnými na kosodélníky. Do cihel jsou vkládány černé dřevěné lišty, takže se může zdát, že stavebníci se inspirovali hrázděnými domy, i když k nim má přece jen Foxtonův dům daleko. Podobá se spíše jakési typicky anglické středověké usedlosti, jež má nakročeno k panskému sídlu. Jeho přední část má dominantní vchod a z obou stran dvě křídla působící jako strážní věže.

Na jedné straně domu můžeme objevit i zcela prosklenou zimní zahradu, která však slouží spíše jako jídelna a navazuje na bělostnou kuchyni, jejíž jednolitou bílou barvu narušuje jen moderní křiklavě pastelový obraz pověšený na boční stěně kuchyňské skříně. Kuchyně je velmi prostorná, osvětlená několika bodovými světly, a s bílou podlahou z velkých keramických dlaždic. Uprostřed místnosti najdeme stůl s černými barovými stoličkami na stříbřitě nerezových nohách.

V knihovně stojí opřená o police s knihami mohutná basa a všude najdeme pověšené či spíše opřené fotografie a obrazy, které zakrývají i krb. A jako by žert nebyl ještě dokončený, místo obrazu jsou v dekorativním rámu nad krbem poličky s knížkami.

Obývací pokoj, stejně jako koupelna i ložnice, je laděn až sněhurkovsky bíle, ale zde je sněžná jednolitost narušená tu černým přehozem na bílé sedačce, tu zase vzorovaným kobercem či středně hnědým konferenčním stolkem.

Dům baskytaristy, kytaristy a zpěváka nejen kapely The Jam, ale i Stiff Little Fingers, vyznavače punk-rocku a také rokenrolu samozřejmě musí mít i svou pracovnu, a co v ní nechybí - nejrůznější kytary, zvuková aparatura a počítač.

Foto: www.isifa.com